Brașov. Radu Dascalu: „Avem doctori fără de arginți… Astăzi am primit cel mai fain cadou de Crăciun. O echipă de elită a Spitalului “Sfântul Constantin” din Brașov mi l-au redat pe fratele meu”

Last Updated on decembrie 17, 2020 Radu Dascalu, socrul polițistului Marian Godină, mulțumește public medicilor de la Spitalul “Sfântul Constantin” din Brașov care i-au salvat viața fratelui său.

Radu Dascalu: „Avem doctori… Astăzi am primit cel mai fain cadou de Crăciun. O echipă de elită a Spitalului “Sfântul Constantin” din Brașov mi l-au redat pe fratele meu, Gavril (Viluț Dascalu). În urmă cu puțin timp a fost diagnosticat cu un cancer pulmonar destul de avansat, deși ducea pe picioare această boală de mai mult timp, dar ignoranța unor oameni din sistemul medical de stat l-au ținut departe de o intervenție la vreme potrivită. Trec peste asta…e tardiv…nu mai contează, dar nu pot să nu fac diferența.

Brașov. Radu Dascalu: „Avem doctori fără de arginți... Astăzi am primit cel mai fain cadou de Crăciun. O echipă de elită a Spitalului "Sfântul Constantin" din Brașov mi l-au redat pe fratele meu” 1

Așadar, astăzi fratele meu a fost operat într-un sistem medical de inaltă performanță, i-a fost extirpată tumoarea și după cca. 3 ore de la operație vorbeam cu el la telefon. Nu mi-a venit să cred. A fost ceva ce nu știam că-i posibil. Este cu adevărat un centru de excelență în medicină.

Nu vreau să arunc anatema peste medicii din sistemul public de sănătate, nu este vina lor pentru lipsurile, birocrația și corupția din acest sistem. Se zbat și ei în aceleași neputințe în care se zbat și bolnavii care ajung pe mâna lor. Pot doar să sper că în timp va avea și statul resursele, interesul și bunul simț să reformeze în mod real sistemul public de sănătate.

Mulțumesc din suflet întregii echipe de medici, asistenți…toți cei care au contribuit la bucuria mea din această zi, dar în mod special medicului anestezist Mihai Chiloflischi și medicului chirurg Mugurel Bosânceanu…doctori fără de arginți.

Limba română e prea săracă pentru a găsi cuvintele potrivite de mulțumire”.

Previous Story

BREAKING – 5697 de cazuri noi, la doar 28.099 de teste efectuate. Situația la Brașov

Next Story

Brașov: Serviciul de Ambulanță, suprasolicitat. „Din 7.000 de pacienți, 3.000 rămân acasă pentru că nu vor să meargă la spital”