(Video) Incendiu Moieciu. George: „A luat foc casa nasului meu… pompierii au ajuns in aproximativ o oră după izbucnirea incendiului.. având in vedere că avem stație ISU de pompieri la 10 – 15 min…”

Last Updated on noiembrie 29, 2020 O pensiune și două case au luat ieri foc la Moieciu, Brașov. Pompierii sut acuzați că au intervenit târziu, în condițiile în care au o stație la 10-15 minute de casele arse.

Din fericire, oamenii aflați înăuntru au reușit să fugă din calea vălvătăii și nimeni nu a fost rănit. Însă trei persoane au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, anunță ziare.com.
(Video) Incendiu Moieciu. George: „A luat foc casa nasului meu... pompierii au ajuns in aproximativ o oră după izbucnirea incendiului.. având in vedere că avem stație ISU de pompieri la 10 - 15 min...” 1

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, dar în ciuda eforturilor depuse, pensiunea s-a tranformat în scrum. Cum construcția era în mare parte din lemn, misiunea militarilor a fost dificilă.

George Florin Garbacea: „A luat foc casa nasului meu de botez si încă două case din vecinatate situate in Moieciu.
Din ce am înțeles pompierii au ajuns in aproximativ o oră după izbucnirea incendiului.. având in vedere că avem stație ISU de pompieri la 10 – 15 min…”

Vezi aici Video:

Previous Story

Breaking. 8134 de cazuri, 161 de morți, la nivel național. Situația la Brașov

Next Story

Video Brașov. Autoturism răsturnat pe strada Dobrogeanu Gherea