Poliția Locală Brașov transformată spectaculos de socrul lui Marian Godina. „Avem practic 40 de oameni care păzesc sediile…am constat că există foarte multe probleme legate de parcările neregulamentare”

Last Updated on noiembrie 9, 2020 Poliția Locală Brașov va fi transformată spectaculos de socrul lui Marian Godină, Radu Dascălu, care are peste 27 de ani de experiență în Poliție. Allen Coliban l-a primit în echipa sa de consilieri. Radu Dascălu spune că Poliția Locală trebuie să păzească oameni, nu clădiri.

Radu Dascălu: „Poliția Națională are 5 secții, în paralel are și Poliția Locală structuri similare. Vorbim de 10 sedii, fiecare cu câte 4 oameni. Avem practic 40 de oameni care păzesc sediile. Trebuie să găsim o formulă prin care oamenii să fie în stradă, să nu stea la sediu.

Poliția Locală Brașov transformată spectaculos de socrul lui Marian Godina. „Avem practic 40 de oameni care păzesc sediile...am constat că există foarte multe probleme legate de parcările neregulamentare” 1

Am studiat și reclamațiile primite de la brașoveni. De exemplu, am constat că există foarte multe probleme legate de parcările neregulamentare. Sunt probleme destul de mari și practic această structură ar trebui eficientizată și suplimentată”

Allen Coliban: „Astăzi l-am prezentat în conferință de presă pe Radu Dascălu, noul meu consilier din cabinetul primarului, al cărui rol este să eficientizeze activitatea Poliției Locale.

Poliția Locală Brașov transformată spectaculos de socrul lui Marian Godina. „Avem practic 40 de oameni care păzesc sediile...am constat că există foarte multe probleme legate de parcările neregulamentare” 2

Radu Dascălu este fostul Șef al Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Brașov, cu o experiența de 23 de ani în cadrul structurilor MAI. În prezent, este Evaluator șef, sisteme de management al calitatii și evaluator tehnic pentru laboratoare de expertiza criminalistică în cadrul Organismului Național de Acreditare din România – RENAR.

În următoarele două săptămâni ne vom ocupa de planificarea strategiei de eficientizare a Poliției Locale. Procesul va începe cu un sistem de evaluare a angajaților și al procedurilor interne și se va finaliza cu o reorganizare a acestei instituții.

Am toată încrederea în experiența dnului Radu Dascălu și în viziunea lui despre cum ar trebui să funcționeze Poliția Locală, astfel încât să fie un partener de bază al instituțiilor administrative locale, dar și al cetățenilor”.

Previous Story

Periculos. Brașovul a sărit de 6 rata de incidență. Medicul Andreea Moldovan: „E de ajuns să vezi odată un om care este în insuficiență respiratorie acută, care are acea sete de aer, pe care nu i-o poți stăpâni și ajuta sub nicio formă, ca să nu mai pui la îndoială existența acestei infecții”

Next Story

3240 de cazuri noi de infectări, în România. Situația la Brașov continuă să fie gravă