Periculos. Brașovul a sărit de 6 rata de incidență. Medicul Andreea Moldovan: „E de ajuns să vezi odată un om care este în insuficiență respiratorie acută, care are acea sete de aer, pe care nu i-o poți stăpâni și ajuta sub nicio formă, ca să nu mai pui la îndoială existența acestei infecții”

Last Updated on noiembrie 9, 2020 Brașovul a sărit astăzi de 6 rata de incidență coronavirus. Medicul Andreea Moldovan a declarat la RFI că numărul de cazuri va crește în perioada următoare.

Hoghiz – 6,12
Brașov – 6,09
Ghimbav – 6,09
Predeal – 5,63
Hărman – 5,59
Prejmer – 5,01
Periculos. Brașovul a sărit de 6 rata de incidență. Medicul Andreea Moldovan: „E de ajuns să vezi odată un om care este în insuficiență respiratorie acută, care are acea sete de aer, pe care nu i-o poți stăpâni și ajuta sub nicio formă, ca să nu mai pui la îndoială existența acestei infecții” 1

Medicul Andreea Moldovan: „Din păcate, este de așteptat ca în perioada următoare numărul cazurilor să crească proporțional, aș spune chiar exponențial, după principiul acelui bulgăre de zăpadă, care odată ce se rostogolește, o ia în jos, din ce în ce mai mare. (…)

Periculos. Brașovul a sărit de 6 rata de incidență. Medicul Andreea Moldovan: „E de ajuns să vezi odată un om care este în insuficiență respiratorie acută, care are acea sete de aer, pe care nu i-o poți stăpâni și ajuta sub nicio formă, ca să nu mai pui la îndoială existența acestei infecții” 2

Ceea ce vedem în prezent este o creștere a numărului de cazuri gave, pentru că și numărul total de cazuri, per ansamblu, este mai mare, ce vedem este o creștere a numărului de cazuri medii-severe la persoane tinere, care nu au alte comorbidități.

E de ajuns să vezi odată un om care este în insuficiență respiratorie acută, care are acea sete de aer, pe care nu i-o poți stăpâni și ajuta sub nicio formă, ca să nu mai pui la îndoială existența acestei infecții”.

Previous Story

Brașov. Noirali: „Tarabele de la piață, se vor muta in AFI. Cumpăram pătrunjel marca ZARA”. Reacțiile brașovenilor la închiderea piețelor

Next Story

Poliția Locală Brașov transformată spectaculos de socrul lui Marian Godina. „Avem practic 40 de oameni care păzesc sediile…am constat că există foarte multe probleme legate de parcările neregulamentare”