Noul clasament pandemic, Brasov (in crestere, fara masuri de carantina!). Valentin Parvu: „Bucuresti si Brasov, stim ca sunteti speciali, dar si Sibiul era foarte special acum 2 saptamani. Stay the f..k at home!”

Legea spune că la rată de infectare 6 se poate institui carantina pe motive de COVID. Sunt însă orașe speciale care refuză această măsură chiar dacă au rată de infectare uriașă: 9.7 – Brașovul, de exemplu.

Valentin Parvu: „Noul clasament pandemic, conform incidentei calculate la 7 zile de Graphs.ro https://www.graphs.ro/covid_judete_tabel.php: Ilfov, Bucuresti (in crestere, fara masuri de carantina!), Sibiu, Brasov (in crestere, fara masuri de carantina!).
Noul clasament pandemic, Brasov (in crestere, fara masuri de carantina!). Valentin Parvu: „Bucuresti si Brasov, stim ca sunteti speciali, dar si Sibiul era foarte special acum 2 saptamani. Stay the f..k at home!” 1

Bucuresti si Brasov, stim ca sunteti speciali, dar si Sibiul era foarte special acum 2 saptamani. Stay the f..k at home!”

Directorul Direcției de Sănătate Publică Brașov, Andrea Neculau, pentru Biz Brașov.: „Nu pot să neg că avem în vedere și măsura carantinării orașului, dar urmăresc și alte orașe mari pentru a vedea care este impactul carantinării în comunitățile mari.


Iar, din ce observ, impactul unor măsuri de carantinare în comunitățile mari nu este foarte vizibil, în timp ce în comunitățile mici este normal ca aceste măsuri să aibă urmări vizibile”.