Foto Brașov: Așa arată un spital suport Covid: „Ruină și mucegai. Lângă, un cort în care personalul medical se dezechipează”

Last Updated on noiembrie 24, 2020 Cei care trebuie internați au un șoc atunci când ajung la Spitalul de Pneumoftiziologie Brașov. Aveți grijă să nu vă îmbolnăviți, nu aveți unde merge în siguranță.

Electra Ghiza: „Așa arată clădirea administrativă în care directorul Spitalului de Pneumoftiziologie Brașov își are biroul. Ruină și mucegai. Lângă, un cort în care personalul medical se dezechipează. Cu dezinfectant și container pentru deșeuri periculoase. Acesta este unul dintre cele mai importante spitale suport Covid din Brasov.

Foto Brașov: Așa arată un spital suport Covid: „Ruină și mucegai. Lângă, un cort în care personalul medical se dezechipează” 1 Foto Brașov: Așa arată un spital suport Covid: „Ruină și mucegai. Lângă, un cort în care personalul medical se dezechipează” 2 Foto Brașov: Așa arată un spital suport Covid: „Ruină și mucegai. Lângă, un cort în care personalul medical se dezechipează” 3

Mucegai, ruină și deznădejde. E oribil sentimentul pe care l-am trăit în scurta vizita printre pavilioanele care toate arata la fel. Te miri că mai stau în picioare. Oribil!”

Previous Story

La Brașov vor fi depozitate doze de vaccin anti-COVID. Anunțul Ministrului Apărării

Next Story

Viceprimarul Flavia Boghiu: „Brașovenii din centrul istoric și din Brașovul vechi vor fi consultați cu privire la viitoarele planuri urbanistice ale celor două zone.