Foto Brașov. A fost deschisă prima clinică stomatologică pentru copii. „Aparat de tip laser care facilitează intervenţia fără freză, fără anestezie şi fără durere”

Last Updated on noiembrie 6, 2020 Joi, la Brașov, a fost deschisă o clinică stomatologică mai specială. Este destinată copiilor și adolescenților și este concepută pentru a elimina frica celor mici de dentist.

„Un punct forte al clinicii este utilizarea unui aparat de tip laser care facilitează intervenţia fără freză, fără anestezie şi fără durere. Vorbim despre proceduri minim invazive pentru pacienţi, care nu provoacă zgomot, vibraţie sau presiune pe dinte. De asemenea, tehnologia laser îndepărtează cu precizie maximă ţesutul afectat, protejând ţesutul sănătos, oferind şi o decontaminare perfectă a cavităţii, ceea ce scade riscul apariţiei unei noi carii dentare”, a precizat fondatorul clinicii, dr. Gabriela Manolache Moldovan pentru bzb.ro.

Foto Brașov. A fost deschisă prima clinică stomatologică pentru copii. „Aparat de tip laser care facilitează intervenţia fără freză, fără anestezie şi fără durere” 1 Foto Brașov. A fost deschisă prima clinică stomatologică pentru copii. „Aparat de tip laser care facilitează intervenţia fără freză, fără anestezie şi fără durere” 2

ClassMed – Zâmbetul Meu: „Oficial am deschis porțile noii noastre clinici pentru copii ClassMed – Zâmbetul Meu. Vă așteptăm cu mic, cu mare, să ne fiți alături în această zi specială!

Foto Brașov. A fost deschisă prima clinică stomatologică pentru copii. „Aparat de tip laser care facilitează intervenţia fără freză, fără anestezie şi fără durere” 3

Prin simpla participare la lansare veți primi un VOUCHER CADOU în baza căruia atât voi, cât și copilul vostru, puteți beneficia de:
✅ în cazul copiilor care au nevoie de aparat dentar, primesc aparatul dentar pentru una dintre arcade GRATUIT;
✅ părintele însoțitor va primi o IGIENIZARE GRATUITĂ;

 

✅ copiii care nu au nevoie de aparat dentar primesc o plombă colorată GRATUITĂ.
🌈 Vă așteptăm cu drag!”

Previous Story

Brașov. Allen Coliban și Flavia Boghiu propun DSP înființarea un centru de recoltare Covid 19 pentru cartierele Noua şi Astra

Next Story

Brașov. Încă 5 persoane ucise de coronavirus în ultimele trei zile. Rata de incidență a explodat în Brașov: 4.94!