(Foto) Așa arată poluarea din Brașov, la nivelul străzii. Irina: „Cam așa arată măsurătorile în 3 zone din oraș”

Last Updated on noiembrie 20, 2020 Brașovul continuă să aibă grave probleme cu poluarea iar autoritățile au abandonat demult lupta. Nici măcar noul primar nu mai este interesat de subiect.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat!, Irina Iatan a scris: „Ziua de luni (16 Noiembrie 2020) a fost una cu multă ceață în Brașov și am decis să fac un experiment cu senzorul portabil ce măsoară nivelul particulelor fine de materie PM2,5.

(Foto) Așa arată poluarea din Brașov, la nivelul străzii. Irina: „Cam așa arată măsurătorile în 3 zone din oraș” 1

Orele 19:00 – 20:00, cam așa arată măsurătorile în 3 zone din oraș.

Prima poză este făcută pe Strada Spicului unde măsurătorile indică un nivel de 62 ug/m3. În a două poză, nivelul este de 83 ug/m3 și este realizată în zona Carierei – Lungă.

Cea de a treia poză este la intersecția Carierei cu Caramidariei și indică un nivel de 98 ug/m3. Având în vedere că limita admisă de Uniunea Europeană este de 25 ug/m3, limitele au fost mult depășite în fiecare zonă”.

Previous Story

(Foto) Brasov Citizens Council: „Coviltirele de ricoșeu la frig, din interior. Piața Dacia, azi. Sub umbrelele din exterior e mai cald, conform unor păreri ale vânzătorilor de afara”

Next Story

BREAKING. 9,272 de cazuri de Covid-19 la nivel național. Situația la Brașov