Brașov. TVR a anunţat Cerbul din 2021. Tot în Piaţa Sfatului. Primarul Allen Coliban se opune

Last Updated on noiembrie 27, 2020 Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat organizarea celei de-a XX-a ediţii a Festivalului Internațional Cerbul de Aur în 2021, în condițiile în care nu mai găsește sprijin la Primăria Brașov. Primarul Allen Coliban cere o regândire a festivalului.

Reprezentanţii SRTv vor demara discuţii de intenţie şi vor avea întâlniri cu potențialii parteneri, pentru organizarea festivalului în cele mai bune condiții, ținând cont de faptul că este vorba despre o ediție aniversară, cea de-a XX-a, anunță Realitatea Brașov. 

Brașov. TVR a anunţat Cerbul din 2021. Tot în Piaţa Sfatului. Primarul Allen Coliban se opune 1

“După un an dificil, sper că apariția vaccinului anti-Covid și măsurile de prevenție vor putea face posibilă organizarea Cerbului de Aur 2021. Şi mai sper că, alături de Consiliul Județean și Consiliul Local, dar şi cu ceilalți parteneri tradiționali, să putem organiza din nou Cerbul de Aur, acest eveniment important pentru Brașov și România.

În ciuda declarațiilor recente care au circulat în spaţiul public, sunt convinsă că vom găsi soluții constructive pentru ca acest eveniment să poată fi produs din nou pe scena din Piaţa Sfatului, aşa cum o cere tradiţia.“, a declarat Doina Gradea, Președinte-Director General al SRTv.

Mihai Nanu: „Dragă TVR, n-ar fi mai ieftin pentru toată lumea (și ne-ai scuti și de un deranj inutil), să ții Cerbul de Aur pe Zoom anul viitor?”

Allen Coliban: „Acest eveniment de tradiţie din Braşov ar trebui probabil reinventat, regândit, redimensionat, reamplasat, ceva făcut cu el pentru că felul în care s-a prezentat Cerbul de Aur în ultima perioadă – ca un festival de casă, cu o cheltuială de la bugetele locale de aproximativ 2 milioane de lei nu are… – dacă măsurăm beneficiile, dacă este să facem o dezbatere. Provoc pe oricine – şi din TVR, şi public, şi admiratori ai festivalului, şi critici să participe la această dezbatere şi să înţelegem care sunt beneficiile pe care le aduce un astfel de eveniment”

Previous Story

Cristina Hurdubaia: „Am decis ca în 2021 să mă mut la Brașov, pentru sănătatea mea psihică, după 17 ani de București, eu nu mai pot trăi aici neam. Efectiv, nu mai suport mizeria, mârlănia, lăcomia, ipocrizia”

Next Story

Brașov. 1,043 de copaci salvați de la tăiere. Marian Spiridon: „Am reușit să păstrăm in viata 30% din pădurea programată la tăiere in parcul dendrologic din Noua”