Brașov. Prima ciocnire Adrian Veștea vs Allen Coliban

Last Updated on noiembrie 16, 2020 Allen Coliban și cei de la USR au crezut că vor avea 4 ani liniștiți în care să-și impună proiectele. Dispăruți încă de la depunerea jurământului, consilierii USR au cedat total inițiativa în fața celor de la PNL. Ba chiar l-au abandonat pe Allen Coliban în scandalul CV-ului. Acum Allen Coliban are probleme și cu Adrian Veștea.

Adrian Veștea, președintele CJ Brașov, i-a transmis astăzi lui Allen Coliban, într-un LIVE pe Facebook,  că nu este de acord cu un spital mai mare pentru Brașov și că ar trebui mers pe studiile de fezabilitatea actuale care prevăd doar 900 de paturi, mai mic decât cel de la Sibiu. Allen Coliban dorește un spital mai mare, cu 1500 de paturi.

Brașov. Prima ciocnire Adrian Veștea vs Allen Coliban 1

Adrian Veștea, citat de Biz Brașov: „Este important ca demersul început de Primăria Brașov să se materialize anul viitor. Primăria are un studiu de fezabilitate pentru un spital cu aproape 900 de paturi și în perioada următoare consider că județul Brașov nu are voie să piardă nici o secundă pentru a aplica pe această oportunitate de finanțare.

Sunt județe mult mai mici, cum ar fi Sibiul sau Vrancea, care vor și ele să aplice, dar cred că Brașovul trebuie să fie primul județ care să acceseze fonduri nerambursabile pentru un nou spital, deoarece acesta are o abordare regională.

Cred că o discuție legată de o redimensionare și a pierde vremea cu studii de fezabilitate, nu face altceva decât să prioritizeze alte județe, iar priortatea noastră este de a aplica la această finanțare.

Locația este stabilită, utilitățile sunt aduse, avem studiu de fezabilitate și nu mai trebuie să facem altceva decât să scriem documentația necesară accesării finanțării prin acest program”.

Vezi aici Video:

Previous Story

Patricia: Ce facem cu poluarea in Brașov d-le Allen Coliban. Calea București – Miroase puternic a sulf

Next Story

Brașov. O femeie a căzut de la etajul 6 al uni bloc. A murit pe loc