Brașov. O femeie paralizată a fost declarată moartă. Groparii, sunați să nu mai sape mormântul că a “înviat”. „S-a uitat la dumneaei, a văzut că e aşa, şi mi-a spus: “Da, este moartă”

Last Updated on noiembrie 16, 2020 Un medic de familie ar putea fi dat afară din sistemul de sănătate după ce a „constatat” decesul unei bătrâne din Brașov care era în viață, dar paralizase. Cei care și-au dat seama că este în viață au fost angajații de la pompe funebre. Ce o fi fost în sufletul femeii?

Femeia de 89 de ani era îngrijită la domiciliu, de un asistent personal. Îngrijitoarea a chemat-o pe bătrână la masă, de dimineaţă, atunci când a constatat că aceasta nu se mişca şi nici nu răspundea. Atunci s-a gândit că femeia a decedat şi a chemat medicul de familie, anunță Observator. 

Brașov. O femeie paralizată a fost declarată moartă. Groparii, sunați să nu mai sape mormântul că a "înviat". „S-a uitat la dumneaei, a văzut că e aşa, şi mi-a spus: "Da, este moartă" 1

Mioara Părăuță, îngrijitoare: S-a uitat la dumneaei, a văzut că e aşa, şi mi-a spus: “Da, este moartă”. “Ce-am de făcut, doamna doctor?”. “Ce să faceţi, vedeţi ce faceţi, cum faceţi, trebuie să veniţi să vă dau un certificat”.

Odată declarată decedată, groparii au început să îi sape mormântul.

“Noi ne-am apucat de groapă şi pe urmă am primit telefon de la administraţia bisericii să ne oprim, că femeia a înviat”, povestește groparul.

Cei care au constatat că bătrâna este încă în viaţă au fost angajaţii de la pompe funebre.

“Femeia a fost dusă la spital, se pare că a fost paralizată şi s-a creat o situaţie hilară”, a mărturisit preotul.

La spital, personalul a anunţat Poliţia despre faptul că femeia, deşi în viaţă, avea eliberat un certificat de deces.

Nadia Olaru, IPJ Braşov: Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că în urma solicitării unei examinări medicale privind posibilul deces al femeii de 89 de ani, s-a eliberat un act prin care s-a constatat decesul persoanei.

Poliţiştii au deschis un dosar in rem pentru neglijenţă în serviciu şi vătămare corporală din culpă.

Previous Story

Foto Brașov. Poate vede și Allen Coliban. „Poluare sistematică Bartolomeu Nord. In fiecare seara miros de deșeuri arse si cauciuc ars”

Next Story

Brașov. Cornel Zainea: „Allen Coliban e prietenul meu. …și-a cerut scuze public, aproape plângând. După ce am văzut înregistrarea, am fost neom vreo 2 zile. Nu știu dacă ați mai văzut politician în România făcând așa ceva”