Brașov. Cornel Zainea: „Allen Coliban e prietenul meu. …și-a cerut scuze public, aproape plângând. După ce am văzut înregistrarea, am fost neom vreo 2 zile. Nu știu dacă ați mai văzut politician în România făcând așa ceva”

Last Updated on noiembrie 16, 2020 Allen Coliban, deprimat și abandonat de consilierii USR, își mai găsește sprijin printre prieteni. Toată lumea știa că cei de la USR nu se pricep la politică așa că Brașovul va trebui să le suporte toanele și să aștepte, cândva, să se apuce de treabă. Este jale cu spitalele în plină pandemie, Brașovul este la un pas de carantină, poate ar trebui să se ocupe de asta.

Cornel Zainea: „Allen Coliban e prietenul meu. Avem multe lucruri în comun, dar printre altele, am fost amândoi studenți la Facultatea de Automatică și Calculatoare. El a fost suficient de bun să intre la Calculatoare. Eu pentru Automatică.

Brașov. Cornel Zainea: „Allen Coliban e prietenul meu. ...și-a cerut scuze public, aproape plângând. După ce am văzut înregistrarea, am fost neom vreo 2 zile. Nu știu dacă ați mai văzut politician în România făcând așa ceva” 1

Facultatea ne-a adus pe amândoi în fața a nenumărate povești de viață care ne-au testat moralitatea și ne-au făcut mai buni, Allen mereu mai bun decât mine. Nicolae Valeriu Ciolan mi-a zis odată că sunt obsedat să termin lucrurile pe care le încep.

Am luat examenul de DCE2 (Dispozitive și Circuite Electronice) din prima, DCE1 la a doua strigare, SCD (Structura Circuitelor Digitale) la 3-a încercare. Am terminat facultatea după ce m-am dat cu capul de toți pereții la niște materii imposibile.

Regulamentar, în 5 ani, deși statistic cam 30% dintre studenți reușeau asta. Dar am fost norocos, mie nu mi-a murit tatăl în anul 5 și n-am avut de îngrijit o bunică bolnavă grav, cum a avut Allen.

După ce Allen a fost acuzat că își trecuse în CV facultatea de Automatică și Calculatoare pe care nu o absolvise, și-a cerut scuze public, aproape plângând. După ce am văzut înregistrarea, am fost neom vreo 2 zile. Nu știu dacă ați mai văzut politician în România făcând așa ceva.

Din povestea asta cel mai mult vor avea de câștigat oamenii care l-au votat. Pentru că va munci ca disperatul să se revanșeze, el, un om care muncește la cote pe care le-am văzut la foarte puține persoane până acum.

Am învățat multe de la Allen. Iar zilele astea am învățat că atunci când greșești, îți ceri scuze și apoi muncești să te revanșezi, nu renunți”.

Previous Story

Brașov. O femeie paralizată a fost declarată moartă. Groparii, sunați să nu mai sape mormântul că a “înviat”. „S-a uitat la dumneaei, a văzut că e aşa, şi mi-a spus: “Da, este moartă”

Next Story

BREAKING – 4931 de cazuri noi la doar 11266 de teste prelucrate. Situația la Brașov