Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Este grav ce se întâmplă. Sunt mai mulți pacienți care trebuie internați, iar dintre aceștia, sunt mai mulți pacienți care au forme medii sau severe de boală”

Last Updated on noiembrie 19, 2020 Medicul Andreea Moldovan de la Spitalul de Boli Infecțioase tot transmite mesaje pe care politicienii brașoveni refuză să le asculte. Primăria nu are timp să cumpere ventilatoare așa cum face primăria Timișoara, de exemplu.

„Este grav ce se întâmplă, pentru că asistăm cu toții la o creștere marcată a numărului de cazuri, ceea ce înseamnă că sunt mai mulți pacienți care trebuie internați, iar dintre aceștia, sunt mai mulți pacienți care au forme medii sau severe de boală, ceea ce înseamnă că și numărul celor care trebuie să acceadă într-o secție de Terapie Intensivă este mai mare.

Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Este grav ce se întâmplă. Sunt mai mulți pacienți care trebuie internați, iar dintre aceștia, sunt mai mulți pacienți care au forme medii sau severe de boală” 1

Toată această creștere a cazurilor nu face decât să supraîncarce sistemul sanitar până la o limită care în scurt timp va fi de nesuportat”, a punctat Andreea Moldovan la Digi 24.

Aflată și în echipa de specialiști cu care președintele României, Klaus Iohannis, se consultă pe teme de Covid-19, dr. Andreea Moldovan susține că, dacă ar fi putut, ar fi luat mai multe măsuri restrictive pentru a se limita numărul de cazuri de coronavirus:

„Iar cu măsuri luate parțial, în timpul nopții sau în piețe alimentare, nu cred că impactul va fi cel scontat de către noi toți. Aș fi mult mai atentă la restricțiile în ceea ce privește viața socială, pentru că economia este clar cu probleme și nu o putem opri și mai mult, dar partea de activități sociale cred că ar trebui mult mai mult controlată și restricționată, pentru că suntem un popor foarte sociabil și aici avem probleme”, a mai spus Moldovan. 

Previous Story

8.31. Brașovul se menține astăzi la o rată de infectare de carantină. Constanța intră în carantină după ce a ajuns la 8 rata de infectare

Next Story

BREAKING. 10.108 cazuri de Covid-19 în România. Situația la Brașov