Brașov. 27 de centre de vaccinare anti-COVID, 120,000 de persoane vor fi vaccinate în prima fază

Last Updated on noiembrie 30, 2020 120,00 de persoane din județul Brașov vor fi vaccinate anti-COVID, în primăvară. Autoritățile anunță că vor fi 27 de centre de vaccinare, 16 în municipiu.

Prin decizia Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, în județul Brașov vor funcționa 27 de centre de vaccinare, dintre care 16 în municipiul Brașov, câte două în municipiile Săcele și Făgăraș și câte unul în municipiul Codlea, orașele Râșnov, Zărnești și Victoria, precum și în comunele Prejmer, Bran și Tărlungeni. Fiecare centru de vaccinare va fi deservit de un medic și trei asistente, anunță Biz Brașov. 

Brașov. 27 de centre de vaccinare anti-COVID, 120,000 de persoane vor fi vaccinate în prima fază 1

De asemenea, depozitul de vaccinuri pentru Regiunea Centru (județele Brașov, Covasna, Harghita, Alba, Mureș și Sibiu) va funcționa în cadrul Spitalului Militar de Urgență „Regina Maria” Brașov.-*

Previous Story

BREAKING – 3826 de noi cazuri de COVID-19, la 7039 de teste prelucrate în ultimele 24 de ore. Situația la Brasov!

Next Story

„Nucleara” de la Brașov. S-a găsit vinovatul. 25,000 de lei amendă pentru cauciucuri arse. Poliția Locală din era Allan Coliban chiar lucrează pentru brașoveni.