(Video) Allen Coliban și Dacian Cioloş susțin echipa de fotbal a Brașovului

Last Updated on octombrie 13, 2020 Allen Coliban și Dacian Cioloş au participat la meciul SR Brașov – ACS Kids Tâmpa. Se anunță vremuri bune pentru fotbalul brașovean.

George Andrei Crap: „Allen Coliban și Dacian Cioloş susțin echipa de fotbal a Brașovului. Susține și tu cu o semnătură candidații alianței USR/PLUS pentru a candida la parlamentare!”

Vezi aici Video:

Flavia Boghiu: „Sâmbătă am fost pentru prima oară pe un stadion de fotbal, la meciul dintre SR Brașov – ACS Kids Tâmpa, când mi s-a confirmat din nou că avem multe de făcut pentru a duce sportul brașovean în vârf, acolo unde îi e locul.

Tot sâmbătă, am dat startul strângerii de semnături pentru alegerile parlamentare.
Săptămâna aceasta avem nevoie să strângem 3500 de semnături fizice. Pe acestea, le putem strânge de la persoane care încă NU au semnat online sau de la părinţi, bunici, vecini mai în vârstă.

Descarcă lista de semnături de aici: https://bit.ly/2FpGxYq
Adu listele de semnături cel mai târziu duminică, 18 octombrie, la:

– sediul USR Brașov – Bd. 15 Noiembrie nr. 1, etaj 1, ap. 9-10 (interfon 04) – de luni până vineri între 8:30-19:00, sâmbătă şi duminică între 17:00-20:00
– Florăria LaVanda – str. Carpaților nr. 57 – de luni până sâmbătă, între 8:00-19:00

Îţi mulţumim pentru susţinere! Dă mesajul mai departe și hai să ducem valul acesta fain al schimbării de la Brașov, direct în Parlamentul României.

Previous Story

3.109 noi cazuri la nivel național. Situația pe Brașov

Next Story

(Video) Accident Brașov. Microbuz cu 8 pasageri răsturnat pe DN1