(Video) Accident Brașov. Microbuz cu 8 pasageri răsturnat pe DN1

Last Updated on octombrie 13, 2020 Un microbuz cu 8 pasageri s-a răsturnat, în această după-amiază, pe DN1, între localitățile Vlădeni și Perșani din județul Brașov.

Conform Poliției, un bărbat care conducea pe DN1 un microbuz în care se aflau 8 pasageri a pierdut controlul și s-a răsturnat. În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Polițiștii precizează că șoferul nu a băut. Traficul a fost blocat pe sensul Brașov Făgăraș, informează stiripesurse.ro.

(Video) Accident Brașov. Microbuz cu 8 pasageri răsturnat pe DN1 1

„Un bărbat, care conducea pe DN1 un microbuz în care se aflau 8 pasageri, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier“, a informat și agent de poliție Nadia Olaru, purtătorul de cuvând al IPJ Brașov. Traficul este blocat, în continuare, pe sensul Brașov Făgăraș.

Vezi aici Video:

Previous Story

(Video) Allen Coliban și Dacian Cioloş susțin echipa de fotbal a Brașovului

Next Story

Brașov. Copac căzut pe un autoturism