Urmează Brașovul? Bucureștiul închide restaurantele în interior. Brașovul are o rată de 1,6 la mie, în ultimele 14 zile

Last Updated on octombrie 6, 2020 Brașovul a ajuns la o rată de incidență 1,6 la mie, în ultimele 14 zile. La București s-a depășit 1,5 iar autoritățile au decis închiderea restaurantelor în interior.

Cafenelele, restaurantele, cinematografele și teatrele din București se închid, a decis Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, informează Europa FM.

Urmează Brașovul? Bucureștiul închide restaurantele în interior. Brașovul are o rată de 1,6 la mie, în ultimele 14 zile 1

„Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară act de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice în unitățile de tip restaurante și cafenele în interiorul clădirilor nu este permisă în municipiul București. Se face o excepție pentru unitățile de cazare – hotel, pensiune etc, unde e permisă servirea în interior, dar numai pentru cei care sunt cazați acolo”, spune prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

Prefectul Capitalei a spus că, în jurul școlilor, pe o rază de 100 de metri, purtarea măștilor de protecție va fi obligatorie.

Andreas Petrescu: „Deci, în Bucuresti se închid teatrele. Am avut o grijă foarte mare de voi în sălile noastre. Dezinfectant, distanță, mască, temperatură măsurată, nimeni nu a plecat bolnav de la spectacole. Nu a fost de ajuns.

Cam asta e. Ne ducem din nou acasă. Probabil vom rămâne de tot acolo. Doar arbitrul Radu Petrescu a luat decizii mai greșite la meciul FCSB-Dinamo. Bănuiesc că mai deschid în apropierea alegerilor. Atunci nu sunt pericole. Se știe.
Mulțumim!”

Previous Story

Cele mai afectate cartiere din Brașov de coronavirus. Explicații dr. Andrea Neculau, șefa DSP Brașov

Next Story

Brașov. Allen Coliban se cere la PNL? Atac dur la liderul USR, Dan Barna