Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Allen Coliban se cere la PNL? Atac dur la liderul USR, Dan Barna

Brașov. Allen Coliban se cere la PNL? Atac dur la liderul USR, Dan Barna

Last Updated on octombrie 6, 2020 Scandal uriaș la USR pe motiv de candidaturi la alegerile parlamentare. Allen Coliban pare că a devenit vocea nemulțumiților din partid, a celor care nu-l mai suportă pe Dan Barna. La acest moment nu se știe dacă Allen Coliban va pleca la PNL, va rămâne în USR ca veșnic nemulțumit sau va face alt partid cu useriști supărați. Cert este că Adrian Veștea i-a eliberat locul la municipiu, el dându-l afară pe Adrian Oprică, omul lui George Scripcaru.

Nicolas Valentin Vartan:Noul primar al Braşovului, Allen Coliban cere capul lui Barna ca urmare a abuzurilor din USR. Libertatea de opinie a devenit problemă de integritate şi motiv de excludere.

Brașov. Allen Coliban se cere la PNL? Atac dur la liderul USR, Dan Barna 1

Filiala Diaspora a USR are parte de o serie lungă de scandaluri şi abuzuri. După alegerile interne din iunie 2020, care au fost câştigate de către Emanuel Stoica, acesta a fost suspendat rapid din partid ca să nu îl încurce pe Radu Mihail la Senat, care dorea să îşi reînnoiască mandatul. Astfel Stoica nu mai poate candida la alegerile parlamentare.

Acum i-a venit rândul celui care a câştigat alegerile interne pentru desemnarea candidaţilor la cealaltă Cameră. Pe primul loc la Camera Deputaţilor a ieşit, după un vot categoric, Vlad Teohari. Acestuia i-a fost invalidată candidatura cu o zi înainte de termenul limită.

Motivul şi modul de operare par să fie luate de la PSD: are probleme de “integritate” pentru că a semnat, acum un an, o scrisoare în care combătea o decizie a conducerii USR, care suspenda cu hărnicie oamenii din partid. Acea scrisoare a fost semnată de peste 100 de membri cu funcţii de conducere din filialele din ţară şi din străinătate, printre care actuali parlamentari şi europarlamentari.

Singurul care plăteşte este însă Vlad Teohari. La timp pentru ca el să elibereze singurul loc eligibil al USR la Camera Deputaţilor, în favoarea cuiva pentru care însuşi Preşedintele şi toată “crema” partidului s-au expus în a-l susţine. Deşi regulamentul intern spune că nu se poate trece peste independenţa filialei, consfinţită prin vot”.

Doru Oprea: „NESĂTUII din USR.
Mizeria din USR iese la iveala incet, incet. Am plecat din USR in mai anul acesta pentru ca nu i-am mai suportat pe cei care au capturat partidul si se comporta precum comunistii de cea mai joasa speta. Nu va lasati pacaliti de fetele lor frumusele cu care defileaza pe facebook sau pe la tv, de scolile inalte pe care pretind ca le-au terminat sau de educatia aleasa primita. Ei sunt niste sinecuristi, oameni care nu au fost capabili sa performeze sau sa isi gaseasca un job in privat, sunt oameni mici cu orgolii foarte mari si o foame mare de bani. De azi le spun NESĂTUII.

Ce s-a intamplat ieri, Filiala Diaspora si-a votat candidatii pentru parlamentare, pe locul 1 la Deputati iesind Vlad Teohari, un tanar integru si competent. Pentru ca acesta si-a permis insa candva sa semneze o scrisoare deschisa care semnala grave derapaje ale conducerii BARNA, Biroul National condus de gasca cu acelasi nume i-a invalidat candidatura pentru delict de opinie.

In continuare regasiti numele celor din Biroul National care au luat decizia de mazilire a sa si eliminare de pe lista:
Dan Barna(presedinte), Cătălin Drulă, Ionuţ Moşteanu, Claudiu Năsui(presedinte Bucuresti), Cristian Alin Moş(presedinte Timis), Radu Mihail, Vlad Botoş(europarlamentar), Liviu Mălureanu, Diana Mureşan, Silvia Dinică, Iulian Bulai, Cătălin Stancu, Cristina Prună.

Previous Story

Urmează Brașovul? Bucureștiul închide restaurantele în interior. Brașovul are o rată de 1,6 la mie, în ultimele 14 zile

Next Story

(Foto) Corneliu: „Acest brașovean este de zece ori mai deștept si mai priceput decât toți primarii și consilierii locali. Felicitări stimate domn”