Tren Brașov-București-Constanța cu puține opriri. ce preț vor avea biletele

Last Updated on octombrie 5, 2020 Cum autostrada Brașov-Comarnic este imposibil de construit și de acest guvern, cei de la CFR dau semne de deșteptăciune și introduc un tren cu puține opriri pe ruta Brașov-București-Constanța.

“Noi îl putem introduce oricând, inclusiv de poimâine dacă ni se cere, dar la noul Mers al Trenurilor va intra acest tren. Atunci se aprobă la pachet cu toate celelalte trenuri. Ce voiam noi până atunci era să dăm drumul la acest tren şi nu vă ascund că sunt şi nişte tatonări comerciale.

Tren Brașov-București-Constanța cu puține opriri. ce preț vor avea biletele 1

Trenul este evaluat pe perioada în care merge şi făceam aceste determinări, aceste calcule de rentabilitate şi pe măsuri pe care trebuie să le mai luăm ca să îmbunătăţim. De exemplu, cât de bine funcţionează alimentaţia publică – voiam să avem un vagon restaurant cu gastronomie specială, cu nişte condiţii speciale şi voiam să vedem cum funcţionează vânzările şi încasările pe acest tren.

De aceea am cerut înainte de Mersul Trenurilor ca să facem probele şi atunci când începe Mersul Trenurilor să definitivăm varianta de acum sau pe cea îmbunătăţită începând cu 12 decembrie, când este de fapt data schimbării Mersului de Tren”, a explicat Dan Costescu, directorul general al operatorului naţional de transport feroviar de călători, potrivit Hotnews.

De altfel, preţurile pentru acest InterCity urmau să fie la nivel de InterRegio, tocmai pentru promovare.

“În privinţa preţului – de asta am şi vrut să îl avem înainte – este perioada de promovare şi preţurile vor fi identice cu cele ale unui IR. Trebuie să oferim şi noi nişte lucruri atractive călătorilor noştri şi acesta era şi unul dintre ele.

Practic, mergeau în condiţii de InterCity – şi vorbesc despre condiţii la nivel internaţional, nu de România, unde viteza comercială este cât este – acest tren respectă parametrii de viteză şi de confort stabiliţi la nivel european, dar pentru perioada promoţională, pentru a lansa şi promova acest tren, preţurile erau stabilite la nivel de InterRegio”, a arătat Dan Costescu.

Previous Story

Brașov. Allen Coliban, audit la Primărie! Primele măsuri pentru ca Brașovul să fie readus la viață

Next Story

Brașov. Lucrări abandonate deja. Ovidiu: „Zici ca le făcea Georgica cu mana lui si acum ca s-a supărat a lasat totul balta :))”