Brașov. Lucrări abandonate deja. Ovidiu: „Zici ca le făcea Georgica cu mana lui si acum ca s-a supărat a lasat totul balta :))”

Last Updated on octombrie 5, 2020 Brașovenii continuă să prezinte lucrările abandonate deja de Primărie și lucrările făcute aiurea de Primărie. Poate noul primar le va pune în ordine.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Ovidiu B. a scris: „Una din nenumăratele lucrări care s-au blocat imediat după alegeri. Zici ca le făcea Georgica cu mana lui si acum ca s-a supărat a lasat totul balta :))”
Brașov. Lucrări abandonate deja. Ovidiu: „Zici ca le făcea Georgica cu mana lui si acum ca s-a supărat a lasat totul balta :))” 1

Florin I.: Oare s-a asfaltat asa pe ochi frumosi? Nu exista contracte care trebuiau onorate? Sau sunt bani dati de primarie la negru pe repede inainte doar de campanie?
Gruia Hilohi: Nici naiba nu ştie, dintre lucrările din Braşov, câte au avut acte şi câte nu. Nici ei nu mai ştiu ce au făcut două decenii, dar mereu s-a mers intens şi “pe vorbe”.

Catalin B: „Ultimele fâsuri ale vechii administrații. Au umplut aleile din parcul de sub celebrul pod Fartec, cu bănci. O muncă făcută la normă. Nu spun că nu sunt bune, dar scoate-le in afara aleilor.
Brașov. Lucrări abandonate deja. Ovidiu: „Zici ca le făcea Georgica cu mana lui si acum ca s-a supărat a lasat totul balta :))” 2

In parcul asta sunt mulți copii care se dau cu trotinetele, bicicletele sau rolele, pe lângă oamenii care își fac plimbările. Aceste bănci în pozițiile actuale nu sunt decât niste obstacole în drum. Așa se întâmplă când muncești la normă.

Nick M.: Pai nu au mai avut timp de treabă reală și concretă!
Sandor T.: Așa e gândită treaba și in parcul Triaj, de un an tot cerem sa le mute in afara aleilor.

Virginia A.: Exact asta semnalam și pe Zizinului, spre pasarelă. Au apărut cu vreo săptămână înainte de alegeri – parcă spre a ne testa IQ-ul, ori poate abilitățile acrobatice – iar despre băncile din centru spunea cineva că au dispărut. Degeaba, nu le-a ținut, nu prostești lumea cu câteva bănci aruncate în bătaie de joc.
Livia V.: Sa vedeti băncile razlete de pe Bailor (Schei) ce ciudate sunt!

Nicolae C.: Sub Tampa este aceeasi mizerie, si nu a aparut in campanie. Cica ar trebui sa fie alei pe care sa se poata plimba oamenii in familie, pe jos, cu role etc. insa aleile sunt blocate aproape jumatate din latime de banci la fiecare cativa zeci de metri. Trebuie sa recunoastem cu totii ca operatiunea de a gandi si apoi de a executa o astfel de lucrare este chiar complexa, nu o poate face orice… cetatean. Este necesara experienta si priceperea unor profesionisti in ale datului din maini (aici fiecare isi poate imagina ce doreste

Previous Story

Tren Brașov-București-Constanța cu puține opriri. ce preț vor avea biletele

Next Story

Brașov. Se deschide Mall-ul AFI din Centrul Civic. Altex deschide acolo al treilea magazin din oraș