Surse. SR Braşov devine FC Braşov. Allen Coliban și-ar fi dat acordul

Last Updated on octombrie 30, 2020 SR Braşov se va transforma în FC Braşov, va prelua palmaresul și marca istorică, anunță Fanatik. Primarul Allen Coliban și-ar fi dat acordul.

Din 2017, când FC Brașov a dat faliment, fanii echipei de sub Tâmpa înființat SR Brașov, finanțată de suporteri.
La trei ani de la acţiunea “stegarilor”, din informaţiile FANATIK, echipa va deveni FC Braşov, decizia urmând să fie luată în luna decembrie, într-o dezbatere publică.

Surse. SR Braşov devine FC Braşov. Allen Coliban și-ar fi dat acordul 1

Primăria Braşov deţine marca istorică a clubului FC Braşov, cumpărată în decembrie 2019 de George Scripcaru, fostul primar al oraşului. Acum, după ce Allen Coliban a câştigat mandatul de primar al urbei, SR Braşov va deveni în sfârşit FC Braşov, aşa cum suporterii îşi doreau.

FANATIK a aflat că Allen Coliban a ales ca SR Braşov să fie continuatoarea lui FC Braşov, decizia fiind influenţată de faptul că formaţia finanţată de fani se bucură de popularitate în oraşul de sub Tâmpa. O mare parte a suporterilor braşoveni au considerat încă din startul proiectului că echipa este continuatoarea formaţiei care a jucat ani la rând în prima ligă.

În aceste condiţii, Corona Braşov, invenţia lui George Scripcaru, va deveni echipa a doua a lui FC Braşov, o pepinieră pentru clubul “stegarilor”. Cei mai buni jucători ai formaţiei vor trece din iarnă la prima echipă, care se va lupta pentru promovarea în Liga 2.

Până la finalul sezonului 2020-2021, SR Braşov va purta în continuare această denumirea, însă schimbarea numelui se va face la înscrierea pentru stagiunea viitoare, când “stegarii” speră să joace în liga a doua.

Previous Story

Rulment record produs la Brașov de Schaeffler România pentru o companie din Taiwan

Next Story

Brașovul a ajuns la 3.69 rată de incidență coronavirus. Situația epidemiologică din Brașov este următoarea: