Primarul Allen Coliban: „Atenție! Masca devine obligatorie PESTE TOT (înăuntru și afară) în Brașov. Haideți să respectăm această regulă pentru a salva cât mai multe vieți”

Last Updated on octombrie 22, 2020 Primarul Allen Coliban face un apel la brașoveni ca să poarte masca, devenită obligatorie în toate spațiile publice, exterioare și interioare.

Allen Coliban, pe Instagram: „Atenție! Masca devine obligatorie PESTE TOT (înăuntru și afară) în Brașov.
Haideți să respectăm această regulă pentru a salva cât mai multe vieți și a nu fi nevoiți să avem parte de măsuri suplimentare”.

Primarul Allen Coliban: „Atenție! Masca devine obligatorie PESTE TOT (înăuntru și afară) în Brașov. Haideți să respectăm această regulă pentru a salva cât mai multe vieți” 1

Prefectura a prezentat situația epidemiologică din Brașov:
► În cele 7 centre locale din județul Brașov de testare COVID-19 s-au prelucrat 71.088 teste, dintre care 798 teste în data de 20.10.2020. Acestora li se adaugă testele recoltate în județul Brașov care au fost prelucrate la alte centre din țară.
■ 6.196 pacienți au fost declarați vindecați

■ 339 pacienți sunt internați în spitale, dintre care 28 la ATI
■ 1.153 persoane cu test pozitiv se află în izolare la domiciliu

■ 1.078 persoane sunt în carantină la domiciliu
■ 0 persoane în carantină instituționalizată
■ 251 persoane au decedat.

Previous Story

Brașovul va mai avea 20 de paturi ATI COVID, promite ministrul Sănătății. Se caută asistente și medici

Next Story

Camelia Clem, adevărul despre paturilor ATI Covid din Brașov: „În Martie erau doar 15. S-a inaugurat spitalul modular. Ar fi trebuit să fie 15, plus încă 28 în spitalul modular. Nu-s!”