Pacea de la Brașov. Sebastian Rusu (PNL) îi mulțumește lui Allen Coliban că va fi viceprimar. „Vreau să fac și să facem împreună lucruri bune pentru Brașov și pentru brașoveni!”

Last Updated on octombrie 19, 2020 Noua vedetă a PNL Brașov este Sebastian Rusu, un tânăr care a stat ascuns opiniei publice brașovene, cunoscut de doar câțiva membri ai PNL Brașov. El l-a înlocuit pe Adrian Oprică la conducerea municipală a PNL și va fi viceprimar al Brașovului, alături de Flavia Boghiu de la USR.

Sebastian Rusu: „Dragi prieteni, Au trecut trei săptămâni de la alegerile locale, trei săptămâni care au adus multe schimbări pe scena politică brașoveană, dar nu numai! Pentru mine, cu siguranță, au fost săptămâni cu o însemnătate deosebită, cu lecții de viață, dar și cu surprize plăcute, oportunități și provocări.

Pacea de la Brașov. Sebastian Rusu (PNL) îi mulțumește lui Allen Coliban că va fi viceprimar. „Vreau să fac și să facem împreună lucruri bune pentru Brașov și pentru brașoveni!” 1

În vâltoarea acestor trei săptămâni, nu am avut timp să le mulțumesc brașovenilor care au votat candidații PNL la alegerile din septembrie, inclusiv pe mine, pentru un nou mandat de consilier local al municipiului Brașov. Sunt recunoscător, dragi brașoveni, pentru încrederea dumneavoastră, pentru susținerea și căldura cu care ne-ați primit pe perioada campaniei electorale! Datorită dumneavoastră sunt astăzi aici!

Sunt recunoscător și liberalilor brașoveni, colegi și prieteni, împreună cu care am construit echipa frumoasă, unită și valoroasă a PNL Brașov!

Desemnarea mea ca reprezentant al Partidului Național Liberal în executivul Primăriei Municipiului Brașov, în calitate de viceprimar, mă onorează! Dar mă și obligă, în același timp, pentru că doresc să confirm încrederea pe care mi-au acordat-o alegătorii, președintele Adrian Vestea și colegii de partid, precum și partenerii de la USR-PLUS, inclusiv noul primar Allen Coliban.

Îmi voi pune în slujba brașovenilor cunoștințele și experiența pe care le-am acumulat în domeniul de business privat în care am activat, în administrația publică, în politică și în viața de zi cu zi.

Vreau să fac și să facem împreună lucruri bune pentru Brașov și pentru brașoveni! Aștept să depunem jurământul și să trecem de votul noului Consiliu Local, apoi să ne apucăm de treabă. Știm cu toții ce vremuri trăim, nu e timp de pierdut, trebuie să trecem la acțiune.

Pe de altă parte, am fost numit președinte interimar al Organizației Municipale PNL Brașov. Altă nouă provocare, însă de ordin politic. Le mulțumesc, din nou, colegilor și președintelui Veștea. Aceleași gânduri bune pentru colegii din Organizația PNL Griviței, am fost împreună și la bine, și la greu. Ne continuăm drumul împreună!
Pentru cei care nu mă cunosc, câteva informații despre mine.

Sunt RUSU SEBASTIAN MIHAI, m-am născut și am crescut în Brașov, în cartierul Tractorul. Am 41 de ani, am învățat la Școala Generală nr. 13 și la Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă”. Am absolvit Facultatea de Litere și Arte – Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, sunt licențiat în filologie.
Sunt căsătorit, am doi copii.

Până acum am fost antreprenor în domeniul resurselor umane.
Am intrat în Partidul Național Liberal în anul 2006. În ultimii ani am ocupat funcția de prim-vicepreședinte al Organizației Municipale Brașov și sunt membru în Biroul Permanent Județean PNL Brașov. De anul acesta sunt Președinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali – PNL Brașov. Primul mandat de consilier local l-am avut în 2016-2020.

Să fim sănătoși și să auzim de bine, să aveți un început reușit de săptămână și o zi așa cum vi-o doriți!”

Previous Story

Mara Mareș fugărită de PNL de la Brașov la București. „Sunt onorată să fac parte din echipa PNL Bucuresti. Le mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, președintei PNL București, Violeta Alexandru”

Next Story

Avocat: „Ce se petrece în realitate la Brașov. Allen Coliban dorește să introducă în mod insidios o barieră normativă printr-un act al Consiliului Local Brașov pentru ca românii să devină “turiști” în Brașov”