Marius Vintila: „…Secția COVID 19 denumită oficial AFI Brașov. Spunea că se va ajunge și la Brașov rapid la 3 la mie. S-a ajuns în numai cinci zile de la lansarea oficială a noului mall”

Last Updated on octombrie 28, 2020 În lipsa unor date concrete de la autorități, se lansează tot felul de idei privind numărul mare de infectări din Brașov. Se speculează că un factor de infectare ar fi noul Mall deschis zilele trecute.

Marius Vintila: „Cineva pusese un comment la o postare a unui amic despre secția COVID 19 denumită oficial AFI Brașov. Spunea că se va ajunge și la Brașov rapid la 3 la mie. S-a ajuns în numai cinci zile de la lansarea oficială a noului mall.

Marius Vintila: „...Secția COVID 19 denumită oficial AFI Brașov. Spunea că se va ajunge și la Brașov rapid la 3 la mie. S-a ajuns în numai cinci zile de la lansarea oficială a noului mall” 1

Sper să nu mai am comentarii prostești de genul “la Brașov avem multe cazuri fiindcă se testează masiv” față de alte județe.

China a testat de curînd un oraș de cinci milioane fiindcă s-a descoperit din întâmplare un asimptomatic. Și ce să vezi, nu au mai găsit cazuri. Dar nici nu au mai lansat mall-uri.

Orișicît… sărbători fericiți în continuare!”

Brașovul a ajuns astăzi la 3,5 rată de incidență coronavirus. De astăzi sunt închise școlile, grădinițele, restaurantele la interior. Rămân deschise Mall-urile.

Previous Story

Video Brașov. George Scripcaru conduce ședința de constituire a noului Consiliu Local, chiar dacă are interdicție de la DNA, este cercetat pentru șantaj

Next Story

5343 de cazuri noi de coronavirus la nivel național, un bebeluș de 4 luni a murit infectat. Situația la Brașov