Video Brașov. George Scripcaru conduce ședința de constituire a noului Consiliu Local, chiar dacă are interdicție de la DNA, este cercetat pentru șantaj

Last Updated on octombrie 28, 2020 În aceste momente are loc ședința de constituire a noului Consiliu Local. Ședința este prezidată de George Scripcaru, situație ciudată având în vedere că DNA i-a interzis să mai aibă activități în Primărie. El este acuzat de șantaj. Scripcaru putea, moral, să renunțe la locul de consilier local. Dacă nu este bun de primar, de ce să fie bun de consilier local? George Scvripcaru este în libertate acum doar pentru că a plătit o cauțiune de 750,000 de lei.

Primarul Allen Coliban își va prelua mandatul începând de astăzi. Consilierii locali depun jurământul. Adrian Oprică și Alexandru Stănescu nu au fost validați de tribunal în calitate de consilieri locali. În cazul lui Oprică este vorba de o condamnare la închisoare. În cazul lui Alexandru Stănescu încă nnu se cunoaște motivul nevalidării, probabil a renunțat la loc.
Video Brașov. George Scripcaru conduce ședința de constituire a noului Consiliu Local, chiar dacă are interdicție de la DNA, este cercetat pentru șantaj 1

Video Brașov. George Scripcaru conduce ședința de constituire a noului Consiliu Local, chiar dacă are interdicție de la DNA, este cercetat pentru șantaj 2

De la ședință lipsește și Flavia Boghiu (USR) care etse infectată cu coronavirus. Ea va fi aleasă viceprimar al Brașovului.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașovul a ajuns la 3,50 rata de incidență coronavirus. Alte 5 localități au peste 3,5. Situația epidemiologică se prezintă astfel:

Next Story

Marius Vintila: „…Secția COVID 19 denumită oficial AFI Brașov. Spunea că se va ajunge și la Brașov rapid la 3 la mie. S-a ajuns în numai cinci zile de la lansarea oficială a noului mall”