Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Malina, HOSPICE: „Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Organizare exemplară in relația cu aparținătorii celor din Urgență”

Malina, HOSPICE: „Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Organizare exemplară in relația cu aparținătorii celor din Urgență”

Last Updated on octombrie 12, 2020 Malina Dumitrescu, director de programe la HOSPICE Casa Sperantei, laudă modul cum Spitalul Județean din Brașov s-a organizat privind relația cu aparținătorii celor din Urgență.

Malina Dumitrescu: „Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.
Organizare exemplară in relația cu aparținătorii celor din Urgență. Evident, nu se intra, dar un medic din urgență iese la 5 minute, să întrebe cine are nevoie de informații. Se face legătura cu medicul care a preluat pacientul pentru detaliile cazului.

Malina, HOSPICE: „Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Organizare exemplară in relația cu aparținătorii celor din Urgență” 1

Aparținătorii sunt apoi chemați individual pentru discuție.
Profesionalism și empatie. Organizare și calm. Și mai ales răbdare cu aparținătorii (unii exagerat de agresivi verbal).
Mulțumiri și apreciere!”

Vasile Barbu, Presedinte la Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor: „Un bun exemplu! Poate ca vad si alti manageri de spitale modelul de la SCJU Brasov! Drame in spital, drame la poarta spitalului!”

Previous Story

Brașovul are o rată de transmitere de 1.9! Brașovenii vor primi mesaje RO-ALERT până la scăderea incidenței COVID-19

Next Story

Topul localităților din Brașov cu cele mai multe infectări. Nu e bine deloc