Lidl deschide joi un nou magazin în Brașov

Last Updated on octombrie 12, 2020 Brașovul va avea un nou magazin Lidl, începând cu joi, 15 octombrie. Este al optulea magazin din municipiul Brașov. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România.

Magazinul este situat pe Bulevardul Griviței, Nr. 2E, lângă Paradisul Acvatic, și dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, anunță Biz Brașov.ro.

Lidl deschide joi un nou magazin în Brașov 1
(foto arhiva)

Noul magazin Lidl din Brașov are o suprafață de vânzare de 1.300 mp și dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea 25 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Previous Story

Cristina: „Nu am văzut zare de polițist zilele astea în trenurile București-Brașov și invers. Zare! Pline de oameni fără mască sau cu masca atârnând, sub nas ori sub bărbie”

Next Story

(Video) „Fără motoare în Pădurile Brașovului!” Motocicliști căutați de autorități după ce au intrat ilegal pe drumurile forestiere