Cristina: „Nu am văzut zare de polițist zilele astea în trenurile București-Brașov și invers. Zare! Pline de oameni fără mască sau cu masca atârnând, sub nas ori sub bărbie”

Last Updated on octombrie 12, 2020 Cristina Hurdubaia îi cere ministrului de Interne să-și trimită subordonații la dat amenzi pe trenuri. De exemplu, trenurile Brașov-București sunt pline cu persoane care nu poartă mască, sau cu masca atârnând, sub nas ori sub bărbie.

Cristina Hurdubaia: „Nu știu ce-o să facă domnul Nicușor Dan, când s-o instala în scaun, dar io sper că prima și prima dată face curățenie la Poliția locală și angajează niște bărbați cu ouă-n pantaloni, care să-și facă treaba ca la carte.

Cristina: „Nu am văzut zare de polițist zilele astea în trenurile București-Brașov și invers. Zare! Pline de oameni fără mască sau cu masca atârnând, sub nas ori sub bărbie” 1

Adică care să știe să vorbească, care să știe să se impună, care au curaj, care știu să dea amenzi fără drept de apel și fără oprire. Nu știu pe ce bază legală, dar dacă există una, să-i pună la treabă până nu crăpăm naibii toți de COVID-ul păcii sau al treilea război mondial, cum îi zic eu. Dacă nu, să scoată o hotărâre de consiliu general cu prima ocazie.

Ar mai fi și Ministerul Afacerilor Interne, Romania, care are în ogradă poliția, fie că sunt jandarmi, fie că sunt polițiști de transporturi, etc. Degeaba postează fotografii pe pagina de FB cu tot felul de sfaturi;

de parcă românul needucat știe să respecte sfaturile de bună voie. Eu, de exemplu, nu am văzut zare de polițist zilele astea în trenurile București-Brașov și invers. Zare! Pline de oameni fără mască sau cu masca atârnând, sub nas ori sub bărbie (am postat eu acum 2 zile niște dovezi);

Cristina: „Nu am văzut zare de polițist zilele astea în trenurile București-Brașov și invers. Zare! Pline de oameni fără mască sau cu masca atârnând, sub nas ori sub bărbie” 2

(ba chiar pline de PET-uri și de alte gunoaie aruncate peste tot). Unde e Poliția de transporturi, domnule ministru, doarme-n gară?

Poporul român needucat nu se educă pe FB ori cu vorba bună, poporul român needucat se educă cu amenzi, pe viu, până îi ustură buzunarul. Așa cum s-au educat (și) celelalte popoare. că toți ne tragem din peșteră, până la urmă.
Simplu ca bună ziua”.

Previous Story

Erwin Albu candidează independent la Camera Deputaților, după ce a fost dat afară din PNL

Next Story

Lidl deschide joi un nou magazin în Brașov