Brașov. Un pacient a căzut de la etajul 3, la Spitalul Județean

Last Updated on octombrie 2, 2020 Un bărbat de 77 de ani a căzut de la etajul 3, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Pacientul a supraviețuit.

„La data de 30 septembrie 2020, în jurul orei 21.55, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin s-ar fi precipitat de la etajul 3 al unui imobil amplasat pe raza municipiului Brașov.

Brașov. Un pacient a căzut de la etajul 3, la Spitalul Județean 1

Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 77 ani, din municipiul Brașov. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «vătămare corporală din culpă», instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat, în această dimineață, pentru mytex.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Previous Story

Brașov. Medicul dan Grigorescu, replică pentru Ludovic Orban care a spus că-l „doare sufletul de Brașov” după ce George Scripcaru a pierdut mandatul de primar

Next Story

Un tânăr artist din Brașov s-a sinucis într-o școală abandonată. Avea 21 de ani