Brașov. Ora la care se deschide Mall-ul AFI, din Centrul Civic

Last Updated on octombrie 14, 2020 Mall-ul AFI se pregătește de marea deschidere din 21 octombrie. Marea întrebare rămâne dacă se va bloca sau nu traficul în zonă.

AFI Braşov, cel mai nou centru comercial al israelienilor de la AFI Europe România, va fi inaugurat pe 21 octombrie, la ora 15.00, au anunţat ieri reprezentanţii companiei, potrivit bzb.ro.
Brașov. Ora la care se deschide Mall-ul AFI, din Centrul Civic 1

Ei spun că au investit în complex 148 de milioane de euro, iar aici vor fi deschise „peste 150 de locaţii cu mărci internaţionale de modă şi frumuseţe, precum şi branduri celebre locale, mărci, locuri de joacă, centru de fitness, divertisment, bănci, farmacii şi hypermarket pe o suprafaţă brută de 6.500 mp”. Hypermarketul va fi operat de francezii de la Carrefour.

Totodată, „vizitatorii se pot bucura de o terasă verde de 3.500 mp, cu o vedere unică la Muntele Tâmpa”, mai transmit cei de la AFI, alături de o imagine cu noua terasă.

Mallul AFI Braşov va avea o suprafaţă închiriabilă de 45.000 de metri pătraţi, dispuşi pe trei niveluri, în vreme ce birourile vor avea o suprafaţă închiriabilă de 25.000 de metri pătraţi.

În mall, va fi integrată şi o terasă de mari dimensiuni cu vedere către Munţii Carpaţi. Singurul chiriaş anunţat până acum în viitorul mall din Braşov este retailerul Carrefour, care a preînchiriat o suprafaţă de 6.500 de metri pătraţi la parter. David Hay, CEO al AFI Europe, a spus totuşi că dezvoltatorul se apropie de finalizarea mixului de chiriaşi.

Previous Story

Video Brașov. Camera ascunsă. Două angajate de la Poștă infectate, colegii nu poartă mască în instituție

Next Story

Oamenii se tem să meargă la spital și mor, spune Medicul Andreea Moldovan, director medical la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov