Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Mall-ul AFI, mesaj de ultimă privind Marea Deschidere de astăzi

Brașov. Mall-ul AFI, mesaj de ultimă privind Marea Deschidere de astăzi

Last Updated on octombrie 21, 2020 Autoritățile s-au cam speriat când și-au dat seama ce o să se întâmple astăzi la deschiderea Mall-ului AFI din Centrul Civic. Cel mai probabil, peste două săptămâni, Brașovul va fi pe primul loc la infectări cu coronavirus. Și cei de la AFI s-au cam speriat și, târziu în noapte, au transmis un mesaj. Au anulat concertele pe care le aveau în plan.

Mesaj Mall-ul AFI Brașov: „Având în vedere contextul actual al pandemiei, inaugurarea AFI Brașov din 21 octombrie, ora 15.00 nu va pune în scenă niciun eveniment pentru a marca deschiderea din dorința de a nu crea aglomerație.

Brașov. Mall-ul AFI, mesaj de ultimă privind Marea Deschidere de astăzi 1

De la ora 15.00 se vor deschide ușile noului mall în condiții de maximă siguranță pentru ca publicul brașovean să se poată bucura de noul centru comercial în mod responsabil.

AFI Brașov este prevăzut cu termoscanere la fiecare intrare, dispensere cu gel dezinfectant pentru mâini în toate zonele de acces și cu regulamente vizibile care vor reaminti vizitatorilor să respecte măsurile și recomandările impuse de autorități, măsuri care au ca scop limitarea răspândirii Covid 19!”

Prefectul Cătălin Văsîi: „Noul mall nu pleacă nicăieri. Va fi tot acolo și poimâine și săptămâna viitoare. Vă rog să nu vă gândiți la acest lucru și să nu transformați ziua de deschidere a mall-ului în punctul de debut al unor noi îmbolnăviri”.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Mâine se deschide Mall-ul AFI, Prefectura nu i-a nicio măsură pentru evitarea aglomerării. Mesajul Prefectului Cătălin Văsîi:

Next Story

Adi: „Astăzi este deschiderea oficială a secției Covid AFI Brașov”. Mihai Nanu: „Azi în Brașov va fi aglomerație la moaștele Sf. AFInie, Izvorâtorul de Trafic”