Brașov. Mâine se deschide Mall-ul AFI, Prefectura nu i-a nicio măsură pentru evitarea aglomerării. Mesajul Prefectului Cătălin Văsîi:

Last Updated on octombrie 20, 2020 Emoții mari pentru mâine, când se deschide noul Mall AFI din Centru Civic. Autoritățile și-au dat seama astăzi că s-ar putea să fie aglomerație și cer brașovenilor să nu se îngrămădească. Nici vorbă de amânarea deschiderii sau restricționarea accesului.

Prefectul Cătălin Văsîi, citat de bzb.ro: „Solicitarea noastră, a autorităților, este să acționăm împreună cu dumneavoastră, cetățenii, pentru prevenirea răspândirii acestui virus, iar evitarea creării aglomerației este una dintre măsurile esențiale care trebuie respectate.

Brașov. Mâine se deschide Mall-ul AFI, Prefectura nu i-a nicio măsură pentru evitarea aglomerării. Mesajul Prefectului Cătălin Văsîi: 1

Noul mall nu pleacă nicăieri. Va fi tot acolo și poimâine și săptămâna viitoare. Vă rog să nu vă gândiți la acest lucru și să nu transformați ziua de deschidere a mall-ului în punctul de debut al unor noi îmbolnăviri”.

De asemenea, prefectul i-a rugat pe brașoveni să respecte regulile de distanțare fizică și de igienă personală și să poarte masca de protecție în mod corect.

Previous Story

3.400 cazuri noi de infectare la nivel național. Situația de la Brașov

Next Story

Brașov. Mall-ul AFI, mesaj de ultimă privind Marea Deschidere de astăzi