Brașov. Mâine se deschide Mall-ul AFI, Prefectura nu i-a nicio măsură pentru evitarea aglomerării. Mesajul Prefectului Cătălin Văsîi:

Emoții mari pentru mâine, când se deschide noul Mall AFI din Centru Civic. Autoritățile și-au dat seama astăzi că s-ar putea să fie aglomerație și cer brașovenilor să nu se îngrămădească. Nici vorbă de amânarea deschiderii sau restricționarea accesului.

Prefectul Cătălin Văsîi, citat de bzb.ro: „Solicitarea noastră, a autorităților, este să acționăm împreună cu dumneavoastră, cetățenii, pentru prevenirea răspândirii acestui virus, iar evitarea creării aglomerației este una dintre măsurile esențiale care trebuie respectate.

Brașov. Mâine se deschide Mall-ul AFI, Prefectura nu i-a nicio măsură pentru evitarea aglomerării. Mesajul Prefectului Cătălin Văsîi: 1

Noul mall nu pleacă nicăieri. Va fi tot acolo și poimâine și săptămâna viitoare. Vă rog să nu vă gândiți la acest lucru și să nu transformați ziua de deschidere a mall-ului în punctul de debut al unor noi îmbolnăviri”.

De asemenea, prefectul i-a rugat pe brașoveni să respecte regulile de distanțare fizică și de igienă personală și să poarte masca de protecție în mod corect.