Brașov. Faci aceste greșeli? Medicul Andreea Moldovan  spune cum poți să te infectezi ușor. „Jucam la trecerea timpului, la evitarea colmatarii profunde a sistemului medical (deja e f greu sa găsești un loc de internare)”

Last Updated on octombrie 18, 2020 Andreea Moldovan, medic la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, elimină modalitățile cele mai probabile de infectare. Ea cere un pic de efort brașovenilor în condițiile în care este foarte greu să găsești loc de internare.

Andreea Moldovan: „Mâncatul împreună, clar fără masca, in spatii închise și aproape, fumatul la colt cu poveștile de rigoare, statul în același birou închis, ne aerisit, cu “încă doar 1-2 persoane” și fără masca, manipularea cu mâini murdare a mastii, sintagma “doar acum am dat jos masca” sau “numai 5 minute ca să pot respira bine”, mersul în aceeași mașina fără masca pot fi acel călcai al lui Achile pentru infectare.

Brașov. Faci aceste greșeli? Medicul Andreea Moldovan  spune cum poți să te infectezi ușor. „Jucam la trecerea timpului, la evitarea colmatarii profunde a sistemului medical (deja e f greu sa găsești un loc de internare)” 1

Faptul ca pana acum, purtând riguros masca și respectând recomandările, am scăpat mulți dintre noi, dovedește ca aceste masuri funcționează. Jucam la trecerea timpului, la evitarea colmatarii profunde a sistemului medical (deja e f greu sa găsești un loc de internare), la obținerea unor metode terapeutice mai bune.

Haideți încă un pic de efort!

Previous Story

Brașov. A murit prima angajată de la Spitalul Județean infectată cu coronavirus! 30 de focare în Brașov

Next Story

Jurnalista Electra Ghiza: „La Brașov, capacitatea ATI-Covid a fost depășită…Secția ATI non covid din Spitalul Judetean, aceea destinată altor afecțiuni, a fost si ea contaminată. “Masiv!” spun surse din interior. Acolo ar exista acum 6 pacienți în stare gravă care au contactat și ei boala”