Video Brașov. Maşină în flăcări pe Ocolitoare. „Nimeni nu ar fi oprit, unde va sunt stingatoarele?”

Last Updated on septembrie 8, 2020 Luni seara, un autoturism a luat foc pe Ocolitoarea Brașovului. La faţa locului ISU Braşov a deplasat o autospecială cu apă şi spumă şi s-a intervenit pentru stingerea incendiului.

Pe grupul de Facebook Info trafic Brasov, Florin B. a scris: Ba da nimeni nu ar fi oprit, unde va sunt stingătoarele?
Vezi aici Video:

Dani H.: Nu cred că stingi așa ceva nici cu 20 de stingătoare de mașină! Te riști tu să faci pe pompierul pentru o mașină de 400 euro?! Dacă bubuie când ești lângă ea?! Sincer, nu cred că merită.

Radu M.: Iti era greu sa opresti? Sau e scump un stingator daca ti-l consumi? Nu inteleg..vezi ca ia foc o masina si treceti toti nepasatori. Daca era masina ta si pe toti ii durea in pl iti convenea? In fine..fiecare face bine cat poate si vrea,dar dupa intrebarile ca de ce pe mine nu ma ajuta nu isi mai au rostul🙂

Uite de exemplu eu am riscat odata. Veneam din Cristian spre Brasov si am vazut un E60 si foarte mult fum,in prima faza nu stiam de la ce e,am oprit si am fugit repede la el dar din pacate era deja tarziu,o luase turbina pe ulei si baiatul nestiind sa o opreasca a crapat motorul.
In concluzie parerea mea este ca daca ai sange in tine si vrei sa faci un bine se poate🙂

Gabriel B.: Eu am patit de mi-a luat foc masina. Daca nu se opreau 2 masini ala eram. S-au oprit am stins focul si am reusit să mai si plec cu masina de acolo. Asa ca data viitoare ajutati. Daca ati fi fost in locul lui cum era?

Previous Story

(Foto) Aeroportul Brașov. Terminalul e „la roşu”, a început procedura de montare a acoperișului

Next Story

Poliția Brașov: Trotinetele electrice nu pot fi conduse de oricine, oriunde. Amenzi de până la 1.160 de lei