Tudor Benga: „Breasla Cârciumarilor Brașoveni organizează un mini street food fest azi si mâine între 17-21 în Piața Sfântul Ioan. Mergeți și ciuguliți ceva bun de la cârciumarii noștri locali!

Last Updated on septembrie 9, 2020 Astăzi mai puteți merge Piața Sfântul Ioan pentru o mâncare bună oferită de Breasla Cârciumarilor Brașoveni.

Tudor Benga: „Breasla Cârciumarilor Brașoveni organizează un mini street food fest azi si mâine între 17-21 în Piața Sfântul Ioan. Mergeți și ciuguliți ceva bun de la cârciumarii noștri locali! Dar mergeți din timp, nu cum am ajuns io la 9 fără, că nu prea mai prindeți mâncare pe la majoritatea altfel. Poftă mare!”

Tudor Benga: „Breasla Cârciumarilor Brașoveni organizează un mini street food fest azi si mâine între 17-21 în Piața Sfântul Ioan. Mergeți și ciuguliți ceva bun de la cârciumarii noștri locali! 1 Tudor Benga: „Breasla Cârciumarilor Brașoveni organizează un mini street food fest azi si mâine între 17-21 în Piața Sfântul Ioan. Mergeți și ciuguliți ceva bun de la cârciumarii noștri locali! 2

Breasla Cârciumarilor Brașoveni iese în piață.
Piața Sfântul Ioan.

Voturile se duc către Bistro de l’Arte, Brutăria Simplu, La Ceaun, Croitoria de Cafea, Deane’s Irish Pub, Dei Frati, Grătar Urban, Luado, Next Door, Pilvax, Simone & Fixelli, Tekafe, Times și Tipografia.

Tudor Benga: „Breasla Cârciumarilor Brașoveni organizează un mini street food fest azi si mâine între 17-21 în Piața Sfântul Ioan. Mergeți și ciuguliți ceva bun de la cârciumarii noștri locali! 3

Două zile cu ce am găsit mai bun la fiecare dintre noi, mâncare, băutură, dulciuri.
Ne vedem in Piața Sfântul Ioan,
marți și miercuri, 8 și 9 septembrie de la

ora 17:00 la ora 21:00.
Evenimentul este organizat împreună cu Primăria Brașov, Agenția Metropolitană Brașov și cu sprijinul Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt.
Avem și sorțuri frumoase, brodate, de la Gio’s Uniforme Profesionale.

Previous Story

Brașov 2.764 de locuințe au fost livrate în 2019

Next Story

Așa arata și plămânii noștri?  Sebastian: „Ma gândeam la rezolvarea miraculoasa a poluării la Brașov în prag de alegeri, Mi-a atras atenția panoul, care prezintă datele despre podul din capătul Indepentei și care arata jalnic datorita poluarii. Probabil așa arata și plămânii noștri….”