Așa arata și plămânii noștri?  Sebastian: „Ma gândeam la rezolvarea miraculoasa a poluării la Brașov în prag de alegeri, Mi-a atras atenția panoul, care prezintă datele despre podul din capătul Indepentei și care arata jalnic datorita poluarii. Probabil așa arata și plămânii noștri….”

Last Updated on septembrie 9, 2020 Nu toți brașovenii cred că problemele de mediu au fost rezolvate în oraș, așa cum susține primarul.

Sebastian Ichim: „Faceam plimbarea de seara cu catelul prin cartierul Tractorul și ma gândeam la rezolvarea miraculoasa a poluării la Brașov în prag de alegeri, anunțată de actualul primar.

Așa arata și plămânii noștri?  Sebastian: „Ma gândeam la rezolvarea miraculoasa a poluării la Brașov în prag de alegeri, Mi-a atras atenția panoul, care prezintă datele despre podul din capătul Indepentei și care arata jalnic datorita poluarii. Probabil așa arata și plămânii noștri....” 1

Mi-a atras atenția panoul, care prezintă datele despre podul din capătul Indepentei și care arata jalnic datorita poluarii. Probabil asa arata și plămânii noștri. Sau iarăși alegerile locale sunt facatoare de minuni? A venit un magician și a zis Hocus pocus și gata, nu mai avem poluare? Câțiva senzori puși lângă pădure pe Memorandumului și media făcută e verde?

Pe de alta parte execuția podului nou a început in februarie 2011 și s-a încheiat în martie 2013.

Oare cu banii care s-au irosit la repararea podului vechi de la Fartec, a cărui consolidare a început tot în 2011, câte nu s-ar fi putut face?
Dar nervii nostri consumați stand la pod la coada dimineața ca să ieșim pe Griviței? Ii pasa cuiva? Și de luni începe școală și vom relua corvoada statului in trafic la orele de vârf.

Cred ca e nevoie de oameni noi și competenti în administrația locala, care sa cheltuie eficient banul public”.

Previous Story

Tudor Benga: „Breasla Cârciumarilor Brașoveni organizează un mini street food fest azi si mâine între 17-21 în Piața Sfântul Ioan. Mergeți și ciuguliți ceva bun de la cârciumarii noștri locali!

Next Story

Brașovul va fi primul municipiu din România care va avea transport în comun 100% electric. Anunțul ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor