Revoluția tinerilor, duminică, la Brașov. Ilinca Ghiza: „Până la 18 ani când m-am mutat din Brașov în Cluj pentru facultate, tot ce îmi doream era să plec din acest oraș într-altul mai bine administrat, mai viu. De aproape 4 luni m-am mutat înapoi în Brașov pentru că, în sfârșit, avem o alternativă”

Last Updated on septembrie 25, 2020 Duminică vom asista la Revoluția tinerilor din Brașov care s-au săturat de PNL, PSD și alte partidulețe care au condus până acum orașul. Vine Valul USR-PLUS.

Ilinca Ghiza: „Pe la 12 ani mă plimbam zilnic cu bicicleta prin cartier. Din păcate, pe strada mea, iluminatul public și asfaltul erau luxuri de care nu mă puteam bucura, deși cartierul continuă și după casa mea și strada este foarte populată în weekend-uri când lumea merge la grătare sau în plimbare până în Poiană.
Revoluția tinerilor, duminică, la Brașov. Ilinca Ghiza: „Până la 18 ani când m-am mutat din Brașov în Cluj pentru facultate, tot ce îmi doream era să plec din acest oraș într-altul mai bine administrat, mai viu. De aproape 4 luni m-am mutat înapoi în Brașov pentru că, în sfârșit, avem o alternativă” 1
(Photo by Andreea-Maria Juganaru on Unsplash)

Însă, fiind copil, acest aspect nu m-a deranjat prea tare până într-o zi când, plimbându-mă pe străduțele lăturalnice ale Șcheiului, dau de asfalt proaspăt turnat și corpuri de iluminat funcționale și aspectuoase. Am aflat că acolo locuia primarul. Frustrarea creată de nedreptate este un sentiment destul de puternic pe care un copil de 12 ani îl poate experimenta.

Până la 18 ani când m-am mutat din Brașov în Cluj pentru facultate, tot ce îmi doream era să plec din acest oraș într-altul mai bine administrat, mai viu, care să îmi ofere oportunități profesionale și educaționale.

De aproape 4 luni m-am mutat înapoi în Brașov pentru că, în sfârșit, avem o alternativă. În ultima lună am ieșit zilnic în stradă pentru a purta discuții cu brașovenii despre administrația actuală, problemele orașului și soluțiile pe care le putem găsi împreună cu aceștia. Mesajul lor a fost clar: 16 ani au fost prea mulți, trebuie să redăm Brașovul brașovenilor.

Pe 27 septembrie voi vota #colibanprimar şi #USRPLUS și sper ca și voi să o faceți”.

Previous Story

(Foto) Poluare dramatică în Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Miroase a smoală în tot cartierul”

Next Story

Brașov. Unde votezi. Lista secțiilor de votare pentru fiecare stradă din Brașov