Brașov. Unde votezi. Lista secțiilor de votare pentru fiecare stradă din Brașov

Last Updated on septembrie 27, 2020 Alegerile locale au loc astăzi, 27 septembrie, în întreaga țară. Autoritățile au anunțat programul secțiilor de votare.

Acestea s-au deschis la ora 7.00 dimineață și se vor închide la ora 21.00.

Lista secțiilor de votare

Pentru a vă putea exprima dreptul de vot la Alegerile locale 2020 este important să țineți cont de programul secțiilor de votare, să aveți actul de identitate și să mergeți la secția la care sunteți arondat. Având în vedere situația actuală, accesul în incinta secție este permis doar cu masca de protecție pentru față.

Brașovenii care doresc să își exercite dreptul la vot la alegerile locale care se vor desfășura duminică, 27 septembrie 2020, pot verifica unde se află secția de votare la care sunt arondați accesând siteul Registrul Electoral.

Cine are dreptul de a alege?

cetăţenii români care au împlinit vârsta de 18 ani, inclusiv cei care împlinesc această vârstă în ziua alegerilor;

cetățenii români care nu au fost puși sub interdicție sau cărora nu le-a fost interzisă exercitarea dreptului de a alege, pe durata stabilită prin hotărâre judecătorească definitivă;

cetăţenii Uniunii Europene care au domiciliul sau reşedinţa în România.

Unde votează alegătorii?

Dreptul de vot se exercită numai în comuna, orașul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritorială a municipiului în care alegătorul își are domiciliul sau reședinţa, după caz.

Previous Story

Revoluția tinerilor, duminică, la Brașov. Ilinca Ghiza: „Până la 18 ani când m-am mutat din Brașov în Cluj pentru facultate, tot ce îmi doream era să plec din acest oraș într-altul mai bine administrat, mai viu. De aproape 4 luni m-am mutat înapoi în Brașov pentru că, în sfârșit, avem o alternativă”

Next Story

Brașov. Prezența la vot, ora 9.00