Restaurantul Brașov din Norwich s-a închis din cauza pandemiei

Last Updated on septembrie 4, 2020 Un restaurant cu numele Brașov a fost închis la Norwich din cauza crizei cauzate de pandemie.

Restaurantul Brașov, de pe Dereham Road, din Norwich, s-a vrut a fi întotdeauna o mică afacere de familie care să aline românilor din Anglia dorul de casă, dar care să-i ajute și pe englezi să înțeleagă mai bine bucătăria românească, anunță Observator TV.

Restaurantul Brașov din Norwich s-a închis din cauza pandemiei 1

În ciuda reviziilor foarte bune, 4,7 din 5 stele din 97 de recenzii Google, proprietarii restaurantului au anunțat, la începutul acestui an, că afacerea este de vânzare pentru 75.000 de lire sterline.

Din păcate, pandemia de coronavirus a dat planurile românilor peste cap.

La sfârșitul lunii martie, restaurantul s-a închis din cauza restricțiilor impuse ca urmare a apariției pandemiei de coronavirus.
Iar proprietarii Restaurantului Brașov nu au mai apucat să-și redeschidă afacerea și nici să găsească un cumpărător.

Din luna august, restaurantul a fost declarat oficial falimentar, urmând ca Richard Cacho, de la RCM Advisory Limited, să se ocupe de lichidarea afacerii.

Previous Story

Brașov. 4 persoane amendate pentru că mâncau semințe şi aruncau cojile pe jos! 21 de persoane amendate pentru că au consumat alcool în parcuri și locuri de joacă

Next Story

Polițistul Daniel Zontea: În centrul localității Sânpetru am găsit această cutie cu cărți, care, culmea, era neferecată. Pentru câteva minute mi-am abandonat misiunea și am luat titlurile cărților la rând