Polițistul Daniel Zontea: În centrul localității Sânpetru am găsit această cutie cu cărți, care, culmea, era neferecată. Pentru câteva minute mi-am abandonat misiunea și am luat titlurile cărților la rând

Last Updated on septembrie 4, 2020 În centrul localității Sânpetru poți lua o carte, la schimb, când simți nevoia să citești.

Daniel Zontea:Serile trecute am ajuns prin prisma serviciului în localitatea Sânpetru. E aproape, la doi pași de Brașov.
Acolo, în timp ce verificam conducătorii auto pentru depistarea consumului de alcool la volan, undeva în centrul localității, cred, am găsit această cutie cu cărți, care, culmea, era neferecată.

Polițistul Daniel Zontea: În centrul localității Sânpetru am găsit această cutie cu cărți, care, culmea, era neferecată. Pentru câteva minute mi-am abandonat misiunea și am luat titlurile cărților la rând 1 Polițistul Daniel Zontea: În centrul localității Sânpetru am găsit această cutie cu cărți, care, culmea, era neferecată. Pentru câteva minute mi-am abandonat misiunea și am luat titlurile cărților la rând 2 Polițistul Daniel Zontea: În centrul localității Sânpetru am găsit această cutie cu cărți, care, culmea, era neferecată. Pentru câteva minute mi-am abandonat misiunea și am luat titlurile cărților la rând 3 Polițistul Daniel Zontea: În centrul localității Sânpetru am găsit această cutie cu cărți, care, culmea, era neferecată. Pentru câteva minute mi-am abandonat misiunea și am luat titlurile cărților la rând 4

Pentru câteva minute mi-am abandonat misiunea și am luat titlurile cărților la rând. Câteva dintre cărțile expuse chiar mi s-au părut interesante, iar pe una dintre acestea am vrut să o “rețin” pentru a o citi, doar că am văzut regulamentul și, pentru a o lua, ar fi trebuit să las o altă carte în loc.

Dar cum singura carte pe care o aveam la mine era cea de legislație rutieră, de care nu mă pot despărți, am pus-o la loc, pe poliță, găndindu-mă că o voi lua la următoarea acțiune, când voi veni pregătit cu o carte la schimb.

Felicitări celui care a avut această idee!
Little Free Library”

Previous Story

Restaurantul Brașov din Norwich s-a închis din cauza pandemiei

Next Story

Brașov. Care-i logica? Masca este obligatorie dacă te plimbi prin Piața Sfatului dar nu și dacă stai la masă, la terasă în Piața Sfatului