Record. Doi tineri bicicliști au ajuns mai repede din Brașov la Curtea de Argeș decât trenul interegio CFR

Last Updated on septembrie 23, 2020 Doi tineri din Iași au ajuns pe bicicletă de la Brașov la Curtea de Argeș mai repede pe un traseu montan decât trenul interegio. Trenul a plecat la aceeaşi oră şi din acelaşi loc, dar a ajuns mai târziu decât bicicliştii.

Cei doi au pornit la ora 5 şi un sfert, în Gara Ucea din Braşov. Traseul montan ales a fost Victoria – Valea Vistei – Vârful Moldoveanu – Stâna lui Brunei – Slatina, cu destinaţia Curtea de Argeş, informează stirileprotv.ro.

Record. Doi tineri bicicliști au ajuns mai repede din Brașov la Curtea de Argeș decât trenul interegio CFR 1

Itinerariul s-a întins pe 120 km, care au fost parcurşi în 8 ore şi 26 de minute.

Băieţii şi-au propus să ajungă şi pe cel mai înalt vârf muntos din ţara noastră, la o altitudine de 2.544 m.

Sebastian Nechifor, sportiv: „Traseul l-am ales în funcţie de timpul de traversare a trenului, adică din Ucea şi până în Curtea de Argeş trenul face 9 ore şi am zis: perfect”.

Sportiv: „Am ajuns cu 40 de minute mai devreme. Din fericire, am ajuns în gara Curtea de Argeş înaintea trenului, suntem extenuaţi, am dat tot ce am putut. Acum aşteptăm trenul”.

Trenul interegio, care a parcurs ruta Gara Ucea – Braşov – Ploieşti – Piteşti – Curtea de Argeş, a ajuns 40 de minute mai târziu şi cu 10 minute întârziere faţă de ora anunţată de CFR.

Tiberiu Popa, sportiv: „Am vrut să tragem un semnal de alarmă legat de infrastructura feroviară, care limitează foarte mult viteza trenurilor, efectiv timpul de mers cu trenul este foarte mare, dacă noi am ajuns înaintea trenului”.

Previous Story

Brașov. Armata modernizează Spitalul Militar: săli de operaţie cu pereţi şi tavane cu ioni de argint

Next Story

Tiberiu Ghioane este Noul antrenor al formației Precizia Săcele