Brașov. Armata modernizează Spitalul Militar: săli de operaţie cu pereţi şi tavane cu ioni de argint

Last Updated on septembrie 23, 2020 Spitalul Militar „Regina Maria” Braşov va intra în lucrări de modernizare după ce MAPN a lansat o lictație de de 5.228.961 lei.

Banii vor fi alocați pentru consolidări şi alte intervenţii la Pavilionul A. În acest an, pentru lucrările la pavilionul amintit, pentru anul 2020 este alocată suma de 2.011.000 lei (inclusiv TVA), urmând ca diferenţa până la valoarea totală a contractului să fie achitată în anul 2021, anunță bzb.ro.

Brașov. Armata modernizează Spitalul Militar: săli de operaţie cu pereţi şi tavane cu ioni de argint 1

Contractul prevede realizarea unor lucrări de consolidare la pavilionul A în vederea recompartimentării funcţionale. De asemenea, vor fi modernizate sălile de operaţii din acest corp de clădire, acestea urmând a fi dotate cu instalaţie de tratare a aerului (flux laminar).

Tot la aceste săli de operaţie vor fi realizaţi pereţi şi tavane metalice cu ioni de argint şi vor fi adaptate instalaţiile electrice şi de fluide medicale.

Previous Story

O femeie din Brașov, echipată de plimbare ca pe Republicii, salvată de jandarmi de pe traseul montan către Bâlea Cascadă

Next Story

Record. Doi tineri bicicliști au ajuns mai repede din Brașov la Curtea de Argeș decât trenul interegio CFR