Orban: Distanţa Braşov – Sighişoara, parcursă în 45 de minute, cu trenul, faţă de trei ore acum

Last Updated on septembrie 23, 2020 Premierul Ludovic Orban a promis marți seara că distanţa Braşov – Sighişoara va fi parcursă în 45 de minute, cu trenul, faţă de trei ore acum.

Premierul a făcut declarațiile după semnarea contractului pentru reabilitarea tronsonului de cale ferată dintre Apaţa şi Caţa, anunță Adevarul.

Orban: Distanţa Braşov - Sighişoara, parcursă în 45 de minute, cu trenul, faţă de trei ore acum 1

“Este tronsonul din mijloc de pe traseul Braşov-Sighişoara. Astăzi, între Braşov şi Sighişoara, pe 120 şi ceva de kilometri, timpul de parcurgere a acestui traseu este de peste 3 ore, trei ore jumate, uneori se fac şi patru ore.

La finalul lucrărilor, şi am semnat contractul de construcţie, toate cele trei tronsoane între Braşov şi Sighişoara sunt în faza de construcţie, pe primele două s-a emis ordin de începere a lucrărilor şi contractul semnat acuma în curând vor începe lucrările.

Ca urmare a acestei investiţii importante, viteza de deplasare între Braşov şi Sighişoara se va reduce la 45 de minute”, a afirmat Orban, vorbind despre acest proiect la evenimentul de prezentare a programului politic al PNL Bucureşti “Împreună construim noul Bucureşti”.

Previous Story

Brașov. A murit preotul Ioan Comşulea, de la „Micşunica”

Next Story

O femeie din Brașov, echipată de plimbare ca pe Republicii, salvată de jandarmi de pe traseul montan către Bâlea Cascadă