Grădiniță din Brașov închisă după o educatoare s-a infectat cu coronavirus. Alte 5 persoane sunt în carantină

Last Updated on septembrie 15, 2020 O Grădiniță s-a închis după ce o educatoare s-a infectat cu coronavirus.

Este vorba de grădinița 22 „Micul Prinț” din Brașov. O educatoare a fost depistată pozitiv cu coronavirus iar alte 5 persoane sunt în carantină.

Grădiniță din Brașov închisă după o educatoare s-a infectat cu coronavirus. Alte 5 persoane sunt în carantină 1

„Testul l-a făcut de vineri, când a avut primele simptome, însă a intrat în contact cu alte cadre didactice, și atunci DSP și CJSU au luat hotărârea de a trece unitatea în scenariul roșu”, a explicat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Brașov, Valentin Bucur, citat de bizbrasov.ro.

Autoritățile anunță că această grădiniță este posibil să se redeschidă după data de 1 octombrie.În municipiul Brașov, în scenariul roșu mai este Grădinița 4, de pe strada Școlii, dar nu din cauza coronavirusului, ci pentru că s-a prăbușit acoperișul unei clădiri din apropiere. Închise mai sunt școala și grădinița din Ghimbav, pe motiv de coronavirus.

Previous Story

Foto Brașov. Unde a „dispărut” Ștrandul din Noua? Horatiu Balazs: „Înainte de alegerile din 2008 Scripcaru anunța “Compania Ces Construct va investi 14,7 milioane EUR in construcția unui complex de agrement in zona lacului Noua”

Next Story

Brașov. Paradisul Acvatic închide piscinele exterioare. Duminică, ultima zi de bălăceală