Foto Brașov. Unde a „dispărut” Ștrandul din Noua? Horatiu Balazs: „Înainte de alegerile din 2008 Scripcaru anunța “Compania Ces Construct va investi 14,7 milioane EUR in construcția unui complex de agrement in zona lacului Noua”

Last Updated on septembrie 14, 2020 Cei de la USR Brașov critică  o promisiune a primarului George Scripcaru, nerealizată concret din 2008.

Horatiu Felix Balazs: „Strandul Noua a disparut in ceata .
Inainte de alegerile din 2008 Scripcaru anunta “Compania Ces Construct va investi 14,7 milioane EUR in constructia unui complex de agrement in zona lacului Noua din Brasov care va include, printre altele, un hotel de 4 stele, strand, terase, pista de karting, amfiteatru, pavilion expozitional, discoteca, un padoc de calarie si spatii de joaca pentru copii. Proiectul se va derula in baza unui contract de asociere incheiat de Ces Construct cu CL Brasov, pe o perioada de 25 ani. Autoritatile locale au pus la dispozitie un teren cu o suprafata de 4,3 ha, urmand ca investitorul sa aloce bugetului local 10% din profitul obtinut in urma exploatarii parcului.”

Foto Brașov. Unde a „dispărut” Ștrandul din Noua? Horatiu Balazs: „Înainte de alegerile din 2008 Scripcaru anunța "Compania Ces Construct va investi 14,7 milioane EUR in construcția unui complex de agrement in zona lacului Noua” 1 Foto Brașov. Unde a „dispărut” Ștrandul din Noua? Horatiu Balazs: „Înainte de alegerile din 2008 Scripcaru anunța "Compania Ces Construct va investi 14,7 milioane EUR in construcția unui complex de agrement in zona lacului Noua” 2

https://extranet.brasovcity.ro/Registratura/Hotarari/Detaliu.aspx?registru=HOT-HCL&nr=405&an=2006
In final apar doua firme care au preluqt parcul Cesland SRL şi Cesconstruct SRL, din Constanţa . Daca ne uitam sa vedem situatia celor doua firma la momentul 2006-2007
vedem ca nu erau doua firme care sa stea bine financiar ,chiar din contra cu toate acestea Scripcaru a facut afacerea cu ei .
https://www.listafirme.ro/cesland-srl-21977769/
https://www.listafirme.ro/ces-construct-srl-18203334/
Pe baza acelui act de conesiune cele doua firme au luat un credit bancar pentru realizarea investitiei si dupa un timp ceva ” nu a mai functionat ” …”cand sunt bani multi nu se mai inteleg oamenii…cu autoritatile ”

Foto Brașov. Unde a „dispărut” Ștrandul din Noua? Horatiu Balazs: „Înainte de alegerile din 2008 Scripcaru anunța "Compania Ces Construct va investi 14,7 milioane EUR in construcția unui complex de agrement in zona lacului Noua” 3

Aquapark Braşov a fost deschis în 2007, fiind administrat de către cele două firme, Cesland şi Cesconstruct ,a functionat doi ani dupa care cele două companii au închiriat afacerea unei alte firme, care după aproape un an l-a închis. Primaria a cerut in instanta anularea HCL in timp ce cele doua firme au actionat in instanta primaria ” pentru recuperarea investitiei “.
Acum strandul este in paragina”.

Previous Story

Pe cine alegi? Medicul Dan Grigorescu sau cântăreața de 24 de ani, ca să monitorizeze spitalele regionale? „Mă ofer eu, domnule ministru Tătaru! Și, pe deasupra, GRATIS!”

Next Story

Grădiniță din Brașov închisă după o educatoare s-a infectat cu coronavirus. Alte 5 persoane sunt în carantină