(Foto) Update. 3 persoane au murit într-un grav accident între Brașov – Târgu Secuiesc

Last Updated on septembrie 21, 2020 Trei persoane au murit după ce două autoturisme s-au ciocnit violent pe DN 11 Brașov – Târgu Secuiesc, în zona localității Cernat.

„Azi în jurul orei 06.30 polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident cu multiple victime în pe DN 11 în proximitatea km 45. Din primele verificări polițiștii au stabilit că un autoturism care circula din direcția Tg.Secuiesc către Brașov, pe DN 11 a intrat pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un alt autoturism ce circula regulamentar din direcția Brașov-Tg.Secuiesc. Din accident au rezultat 5 victime.

(Foto) Update. 3 persoane au murit într-un grav accident între Brașov – Târgu Secuiesc 1

3 persoane (doi bărbați si o femeie) din autoturismul care a provocat accidentul au decedat și o femeie a fost rănită ușor. Conducătorul auto (femeie) care circula regulamentar a fost rănit grav.

Traficul pe DN 11 a fost blocat, traficul și deviat pe ruta Intersecție DN 11 cu DN13E către stațiune Covasna, iar din Tg.Secuiesc traficul este deviat pe DJ 121 către intersecția DN 11 cu DN13E. În acest moment se circulă alternativ pe un sens.

(Foto) Update. 3 persoane au murit într-un grav accident între Brașov – Târgu Secuiesc 2

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul”, arată o informare a IPJ Covasna, prezentată de Covasna Media.

Previous Story

Explozie în Brașov! S-au deplasat la fața locului două autopeciale cu apă și spumă

Next Story

Brașov. George Scripcaru sau Allen Coliban? Radu Dascalu: „L-am votat pe dl. Scripcaru de 4 ori, dar acum nu mai primește votul meu. E prea mult. Voi vota cu Allen Coliban și echipa lui, în care am mare încredere”