„Femeile puternice susțin Allen Coliban Primar al Brașovului”

Last Updated on septembrie 19, 2020 Allen Coliban, candidat la Primăria Brașov din partea Alianței USR-Plus, le invită pe doamne și domnișoare să-l cunoască mai bine.

„Dedic acest eveniment doamnelor și domnișoarelor din Brașov, care cred ca orașul nostru poate și merită mai mult, din punct de vedere administrativ.
Ia-ți prietenele și vino duminică, 20 septembrie, de la ora 17.00, la Ceainăria Zuze (Strada Roșiorilor 33) să ne cunoaștem.

„Femeile puternice susțin Allen Coliban Primar al Brașovului” 1

Bem un ceai sau o limonadă și discutăm despre ce înseamnă o administrație atentă la nevoile mamelor, femeilor. Despre ce măsuri putem gândi împreună pentru a transforma Brașovul într-un oraș modern, accesibil și atent la nevoile propriilor cetățeni.

Moderează Elena Belloiu, Asociația Femeile se Implică.
Locurile sunt limitate. Așadar, înscrie-te aici, din timp >>> https://colibanprimar.typeform.com/to/rjQDIlvG
Eveniment cu înscriere în prealabil!”

Previous Story

Brașov. Tu ce alegi? Marius Vintila: „Nu am mai votat la Brașov de peste 20 de ani, dar la aceste alegeri am o misiune ușoară. Aleg între un primar care în 16 ani a adus Brașovul pe locul doi între cele mai poluate orașe din țară, l-a înghesuit între mașini și blocuri, l-a căptușit cu asfalt odată la doi ani, l-a făcut să pută a gunoi odată la trei zile …”

Next Story

(Foto) De asta USR va spulbera PNL și PSD la Brașov. Allen Coliban: „Sunteți extraordinari! Nu mă așteptam să veniți atât de mulți. Mergem spre victorie!”