Cum se va desfășura târgul de Crăciun în Brașov, în această iarnă

Last Updated on septembrie 25, 2020 Dacă pandemia va permite, la Brașov va fi organizat și în acest an un Târg de Crăciun.

Potrivit Știrile Pro TV, Primăria a decis să împartă târgul în două. Căsuţele cu decoraţiuni şi atelierele pentru copii vor rămâne  în Piaţa Sfatului, unde va fi înălţat şi bradul de Crăciun. Iar dulciurile, castanele coapte şi cârnaţii se vor muta în cea mai nouă piaţetă a Brașovului, După Ziduri.  Puteţi ajunge dintr-un loc în altul, în doar 3 minute.

Cum se va desfășura târgul de Crăciun în Brașov, în această iarnă 1

Tânără: „Mi se pare că este o idee, să fie un pic mai împrăştiat, nu ştiu dacă aţi observat, piaţa este foarte faină aicea”.

La Cluj, organizatorii târgului sunt rezervaţi şi aşteaptă instrucţiuni de la autorităţi. Cu siguranţă târgul va fi mai mic.

Mihai Oprean, coordonatorul Târgului de Crăciun Cluj: „Am avut 98 de vendori anul trecut, cu siguranţă nu vom păstra acest număr, probabil pe la jumătate. Nu ştim dacă vom păstra muzica, dacă vom avea scena, dacă vom avea artişti, e destul de greu în perioada asta”.

Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun de la Sibiu: „Vor fi mici happeninguri culturale aşa cum am avut anii trecuţi, nişte suflători care se plimbă printre oameni. Mici concerte neamplificate de colinde, lucruri de atmosferă şi vom elimina atracţiile mari”.

Previous Story

Costă cât tot Aeroportul Brașov! Guvernul a aprobat proiectul Sălii Polivalente, construită în mlaștină

Next Story

(Foto) Poluare dramatică în Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Miroase a smoală în tot cartierul”