Costă cât tot Aeroportul Brașov! Guvernul a aprobat proiectul Sălii Polivalente, construită în mlaștină

Last Updated on septembrie 25, 2020 Guvernul a aprobat indicatorii economici pentru construirea Sălii Polivalente din Brașov, în mlaștina de la fostul stadion Municipal. Aproximativ 80 de milioane de euro vor fi băgați în sală, aproape cât pentru construcția Aeroportului Brașov. Și se mai plângeau unii că nu sunt bani pentru Aeroport.

Guvernul României a aprobat, în şedinţa de joi, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui complex multifuncţional – sală polivalentă în municipiul Braşov (judeţul Braşov), anunță Bursa.ro.

Costă cât tot Aeroportul Brașov! Guvernul a aprobat proiectul Sălii Polivalente, construită în mlaștină 1

Obiectivul, în valoare de peste 404,55 milioane de lei, va avea o suprafaţă desfăşurată de 36.826,50 mp, pe un regim de înălţime S+P+M+1E, cu o capacitate totală de 11.233 spectatori, şi va beneficia de următoarele funcţiuni: sală de sport, sală de antrenament, anexe sportive şi sociale, spaţii administrative şi spaţiile tehnice aferente, parcare subterană VIP şi presă, spaţii pentru conferinţe, restaurant, facilităţi VIP, facilităţi presă.

Realizarea investiţiei se propune a fi eşalonată pe 3 ani, prin Programul naţional de construcţii de interes public sau social – Subprogramul “Săli de sport”, coordonat de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Finanţarea lucrărilor se va realiza de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA), din bugetul local al municipiului Braşov, precum şi din alte surse legal constituite.

Previous Story

Accident Brașov. Biciclist de 78 de ani lovit de un autoturism

Next Story

Cum se va desfășura târgul de Crăciun în Brașov, în această iarnă