Libearty Zărnești are nevoie de ajutor pentru îngrijirea urșilor. ”A DOUA ȘANSĂ e în mâinile tale!”

Last Updated on septembrie 8, 2020 AMP Libearty Zărnești a avut grijă până acum de 130 de urși cărora li s-a acordat o a doua șansă. Este nevoie de ajutor financiar pentru ca urșii să poată fi îngrijiți în continuare.

Chiar și în 2020, în România și în alte țări ale Europei de Sud-Est, există din nefericire în continuare urși ținuți captivi, în condiții greu de imaginat. Sunt animale născute libere, a căror existență a fost schimbată de oameni, în mod brutal și nedrept, anunță realitateadebrasov.net.

Libearty Zărnești are nevoie de ajutor pentru îngrijirea urșilor. ”A DOUA ȘANSĂ e în mâinile tale!” 1

Sub sloganul ”A DOUA ȘANSĂ e în mâinile tale!”, campania inițiată de AMP Libearty Zărnești se adresează tuturor iubitorilor de animale, deopotrivă persoane fizice și reprezentanți de companii, chemați să se implice pentru întreținerea urșilor care trăiesc acum în sanctuar și în eforturile de salvare a celor care sunt în continuare prizonieri fără voia lor.

Implică-te prin donație sau sponsorizare pe: http://sansaursi.ro/ sau contactează-ne: cristina.nica@millionsoffriends.org, tel: 0725828233

Previous Story

Poliția Brașov: Trotinetele electrice nu pot fi conduse de oricine, oriunde. Amenzi de până la 1.160 de lei

Next Story

Brașov. Bulevardul Vlahuță cu ghinion. Biciclist lovit grav, bărbat căzut de la etajul 5,  în jurul orelor 13.00